Tlaloc Napisano 28 Marzec 2005 Napisano 28 Marzec 2005 Prace wrzucilem wczesniej do speedow, ale troche przy niej podlubalem wiec nie bede jej tam wrzucal jeszcze raz. Proszo o opinie i konstruktywna krytyke :)
Edi Napisano 28 Marzec 2005 Napisano 28 Marzec 2005 Klimat o kolorki mi się podobają. Tak baśniowo jakoś mi się to widzi. Mimo tej mgły, trochę bym jednak zarysował choryzont. Za szeroka tam przerwa i zbyt jednolicie się robi w samym centrum obrazka. Ale generalnie jestem na tak.
Remedy Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Massive! Pytania: -program? -pedzle? -referencje?
Tlaloc Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Napisano 1 Kwiecień 2005 program Photoshop CS, pentagram O'pen XL (zbieram na Intuosa3) pedzle - standardowe z PS, drzewka pedzlem lisciastym ;) referke gdzies zgubilem :) - ale sluzyla mi tylko na samym poczatku pracy http://jukatan.host.sk/river.jpg - wersja z kosmetycznymi zmianami
Łukasz Jaskólski Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 Wszystko super poza zbyt równymi brzegami rzeki z obu stron.
Rekomendowane odpowiedzi