Pablo Napisano 9 Maj 2003 Napisano 9 Maj 2003 witam, juz troche siedze na tym forum i zauwzylem pewna osobe ktora by sie doskonale nadawala na moderatora....moze mnie za to ukaracie ale chce o tym napisac :P...chodzi mi o Pendzla...moglby On zostac moderatorem dzialu Vray...gdyz chyba On najwiecej sie na nim zna i na wszystkie posty odpowiada z dobrym skutkiem :))...wiec moja porpozycja aby nim zostal...co Wy na to?? pozdr
sikham Napisano 9 Maj 2003 Napisano 9 Maj 2003 twoja prośba została spełniona :) moim zdaniem dobrze że to ON został PENdzel my master :) [piwo]
saygon Napisano 9 Maj 2003 Napisano 9 Maj 2003 z tego co pamiętam to jak ten topick powstał to już penzel był moderatorem- na 99%.
Pablo Napisano 9 Maj 2003 Autor Napisano 9 Maj 2003 wiem wiem....dopiero sie skaplem po fakcie.....no ale i tak jest dobrez ze jest moderatorem :))) pozdr
adek Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 no i jak pięknie się złożyło :) Telepatycznie zostałeś moderatorem :)
PENdzel Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 no coz pozostaje mi tylko - pelnic ta funkcje godnie :) i slusznie z Etyka :)
Phantom Napisano 13 Maj 2003 Napisano 13 Maj 2003 tia...tylko gratulować...i życzyć powodzenia [rotfl]
Rekomendowane odpowiedzi