Lord_wideer Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Serdecznie witam. Kolega prosił mnie o wystawienie jego pracy pod waszą opinię. Więc oto jego dzieło. Proszę o srogie komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba333 Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Wg. mnie model fajny, tylko ta miednica coś nie za bardzo, popraw materiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 no miednica mussowo do poprawy;) i kregi jakies takie jakby nie okragle jakbys je z prostokatoow robil:P i ten mostek jest chyba zle:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 miednica do poprawy, czaszka też.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 stopy dziwne, za waskie chyba za duzo smootha i za malo detali w modelingu przynajmniej zebow mozna bylo tak nie smoothowac, bo takimi nic nie ugryzie nos jest zatkany, powinnien byc dziurawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 dla mnie to sie podoba, no moze ta miednica ale ujdzie!;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi