Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Oto Henryk.

Henryk ma lat 39. Zajmuje sie wyrąbem drwa. Jego hobby to wypas owiec oraz potańcówki w remizie. W przyszłości chciałby wyjechać do Ameryki :)

ziom5a.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam,

Super pracka tylko z tym podbrudkiem troszke przesadziłes, fajny golfik ma ;)

Napisano
  • Autor

hiehie... temat juz poprawilem...

a podbródek taki miał właśnie być... w końcu Henryk musi sie czyms wyrozniac ;D

Napisano

fajna pracka nie ma co:):):)szczerze przyznam ze nie lubie karykatur ale jakby nie bylo to jest naprawde kawal dobrej roboty:)

POZDRO:P

Napisano
ta ten podbrudek to chyba implant

poza tym b. fajnie

Nos też wygląda jakby do niego silikonu naładowali ;). Praca całkiem fajna.

Napisano

Ping pongi w podbrodku, ciekawe...

brwi jakby sztuczne ....

całkiem fajne.

Napisano

zad.gif

hehe ;)

A co do pracki to podoba mi się, facet ma swój styl. A golfik na prawdę bardzo fajny.

Edit: Czoło wydaje mi się trochę 'przekręcone' względem reszty twarzy.

Napisano
  • Autor

Henryk Buttchin.. tak brzmi jego pełne imie i nazwisko :) (jego rodzina pochodzi z pólnocnych wzgórzy Szkocji.. stad zamilowanie do wypasu owiec :D)

a czoło wydaje sie przekrecone bo Henryk nierowno wyłysiał.. i ten fryc nie jest centralnie na czole :D

Napisano

Mi akurat nie o włosy tylko o brwi chodziło, ale to taki szczegół ;). Podoba mi się postać jest ciekawa, ma charakter.

Napisano
  • Autor

dzieki za komentarze...

to wygladzanie ludzie ciagle mi wypominaja.. ale uwierzcie, jakbym potrafil wiecej zrobilbym to lepiej... caly czas pracuje nad tym ;)

wiem w jakim kierunku podąrzać.. jeszcze tylko musze tego nauczyc moją mózgownice :P

Napisano

aha, gradient (szczegolnie z teksturowatym filtrem szopa) nie nadaje sie zbytnio na tlo - wiem z doswiadczenia :P