Napisano 1 Kwiecień 200519 l Oto Henryk. Henryk ma lat 39. Zajmuje sie wyrąbem drwa. Jego hobby to wypas owiec oraz potańcówki w remizie. W przyszłości chciałby wyjechać do Ameryki :)
Napisano 1 Kwiecień 200519 l Witam, Super pracka tylko z tym podbrudkiem troszke przesadziłes, fajny golfik ma ;)
Napisano 1 Kwiecień 200519 l Autor hiehie... temat juz poprawilem... a podbródek taki miał właśnie być... w końcu Henryk musi sie czyms wyrozniac ;D
Napisano 1 Kwiecień 200519 l fajna pracka nie ma co:):):)szczerze przyznam ze nie lubie karykatur ale jakby nie bylo to jest naprawde kawal dobrej roboty:) POZDRO:P
Napisano 1 Kwiecień 200519 l ta ten podbrudek to chyba implant poza tym b. fajnie Nos też wygląda jakby do niego silikonu naładowali ;). Praca całkiem fajna.
Napisano 1 Kwiecień 200519 l Ping pongi w podbrodku, ciekawe... brwi jakby sztuczne .... całkiem fajne.
Napisano 1 Kwiecień 200519 l hehe ;) A co do pracki to podoba mi się, facet ma swój styl. A golfik na prawdę bardzo fajny. Edit: Czoło wydaje mi się trochę 'przekręcone' względem reszty twarzy.
Napisano 1 Kwiecień 200519 l Autor Henryk Buttchin.. tak brzmi jego pełne imie i nazwisko :) (jego rodzina pochodzi z pólnocnych wzgórzy Szkocji.. stad zamilowanie do wypasu owiec :D) a czoło wydaje sie przekrecone bo Henryk nierowno wyłysiał.. i ten fryc nie jest centralnie na czole :D
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Mi akurat nie o włosy tylko o brwi chodziło, ale to taki szczegół ;). Podoba mi się postać jest ciekawa, ma charakter.
Napisano 2 Kwiecień 200519 l mi się średnio podoba, jakies takie za bardzo wygładzone, ale nie mówie, ze zrobiłbym lepiej
Napisano 2 Kwiecień 200519 l Autor dzieki za komentarze... to wygladzanie ludzie ciagle mi wypominaja.. ale uwierzcie, jakbym potrafil wiecej zrobilbym to lepiej... caly czas pracuje nad tym ;) wiem w jakim kierunku podąrzać.. jeszcze tylko musze tego nauczyc moją mózgownice :P
Napisano 3 Kwiecień 200519 l aha, gradient (szczegolnie z teksturowatym filtrem szopa) nie nadaje sie zbytnio na tlo - wiem z doswiadczenia :P