Posted April 1, 200520 yr Oto Henryk. Henryk ma lat 39. Zajmuje sie wyrąbem drwa. Jego hobby to wypas owiec oraz potańcówki w remizie. W przyszłości chciałby wyjechać do Ameryki :)
April 1, 200520 yr Witam, Super pracka tylko z tym podbrudkiem troszke przesadziłes, fajny golfik ma ;)
April 1, 200520 yr Author hiehie... temat juz poprawilem... a podbródek taki miał właśnie być... w końcu Henryk musi sie czyms wyrozniac ;D
April 1, 200520 yr fajna pracka nie ma co:):):)szczerze przyznam ze nie lubie karykatur ale jakby nie bylo to jest naprawde kawal dobrej roboty:) POZDRO:P
April 1, 200520 yr ta ten podbrudek to chyba implant poza tym b. fajnie Nos też wygląda jakby do niego silikonu naładowali ;). Praca całkiem fajna.
April 1, 200520 yr hehe ;) A co do pracki to podoba mi się, facet ma swój styl. A golfik na prawdę bardzo fajny. Edit: Czoło wydaje mi się trochę 'przekręcone' względem reszty twarzy.
April 1, 200520 yr Author Henryk Buttchin.. tak brzmi jego pełne imie i nazwisko :) (jego rodzina pochodzi z pólnocnych wzgórzy Szkocji.. stad zamilowanie do wypasu owiec :D) a czoło wydaje sie przekrecone bo Henryk nierowno wyłysiał.. i ten fryc nie jest centralnie na czole :D
April 2, 200520 yr Mi akurat nie o włosy tylko o brwi chodziło, ale to taki szczegół ;). Podoba mi się postać jest ciekawa, ma charakter.
April 2, 200520 yr mi się średnio podoba, jakies takie za bardzo wygładzone, ale nie mówie, ze zrobiłbym lepiej
April 2, 200520 yr Author dzieki za komentarze... to wygladzanie ludzie ciagle mi wypominaja.. ale uwierzcie, jakbym potrafil wiecej zrobilbym to lepiej... caly czas pracuje nad tym ;) wiem w jakim kierunku podąrzać.. jeszcze tylko musze tego nauczyc moją mózgownice :P
April 3, 200520 yr aha, gradient (szczegolnie z teksturowatym filtrem szopa) nie nadaje sie zbytnio na tlo - wiem z doswiadczenia :P