Grom Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 mam pytanie ostatnio sciaglem sobie maxa 7 czy mam on w standardzie jakis plugin do robienia wlosów probowalem szukac po necie plugów ale ciezko wszystkie wersje sa platne i wogole ciezko cos takiego dostac plz pomuzcie aha w maxie 7 jest dodatkowy panel po lewej stronie do czego on służy ??????
sanki Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 po lewej stronie panel do reactora sluzy w helpie poczytaj sobie hmmmmm do wersjij siedem ciezko wlosy znalezc ale ornatrixa w wersji demo lub beta znalezc mozna za darmo google uzyj ty.
hcpiter Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Witam, na pytanie dotyczacych włosow nie odpowiem bo nie wiem(ja sie jeszcze nie spotakłem) jezeli chodzi o standart w maxie. A ten panel słuzy do robienia np: falujacej wody ubrania, efektow zderzen, kolizji itd.
streaker Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Już w tym miesiącu miesiącu ma być opublikowane rozszerzenie do wersji 7.5, jedną z nowości ma być właśnie narzędzie, do włosów.
Rekomendowane odpowiedzi