Tweex Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Chcę wykonać pokój szpitalny... Nikt nie pamięta o tym miejscu... Ale będzie tam jeden człowiek... Sam... Nikt o nim nie wie... I nikt o nim i pokoju nie pamięta... I'd like to make hospital room... No one remember about this place... But there will be one man... Alone... No body know him... And no body remember him and this room...
Busiu Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 no pomysl nawet spoko ale malo pracy potrzebowales powinno byc wiencej starzyzny jakis zniszczenie na scianach pozdro
Tweex Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Napisano 5 Kwiecień 2005 Dzisiaj zamieściłem nowy render (w pierwszym poście)... Dodałem posłanie... Teraz kontynuuję prace nad resztą umeblowania i detalami...
Tweex Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 Nowy render (patrz post pierwszy)... Dodałem kroplówkę i zmieniłem kolor posłania :D
Tweex Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Napisano 10 Kwiecień 2005 Nowy renderek... Z kilkoma usprawnieniami... Planuję dodać kilka szczególików :D
lpshinoda Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 widzę straszne zainteresowanie wątkiem, ale spoko ja go będę śledził tylko że trochę późno zabrałeś się za bitwę, ale witam i życzę powodzenia, na razie pracka spoko, tylko może trochę za ciemno, poza tym co robi krew w tym zbiorniczku w opuszczonym szpitalu, to tak ode mnie, ale wiesz w sumie to ja bym jej z tamtąd nie usuwał, robi dodatkowy klimat tajemniczości miejsca pozdro Edit: a tak na przyszłość Tweex, jeżeli dodajesz jakieś niewielkie wiadomości, albo w ogóle jakieś nowe posty zaraz po sobie, to po prostu edytuj poprzedni post żeby nie zabierać dodatkowego miejsca na forum pozdro2
Tweex Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Napisano 10 Kwiecień 2005 Dzięki za opinie... Przyda się... Co do czasu przyłączenia to robiłem co innego ale jakiś "haker" zniszczył moje dane na dysku... więc musiałem zacząć inny projekt :( Co do krwi... Hymmm... :D Sam nie wiem kto ją tam zostawił :D Momentami boję się tej pracy, bo pojawiają się tam rzeczy które nie maja racjonalnego wyjaśnienia :D
lpshinoda Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 ... pojawiają się tam rzeczy które nie maja racjonalnego wyjaśnienia :D właśnie tak powinno to wyglądać - zaginione miejsce
streaker Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Ciemno, ciemno, ciemno, ja tam u siebie nic nie widze, tylko jakieś ogólne zarysy
Tweex Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Napisano 12 Kwiecień 2005 Może troszczekę rozjaśnię... Ale u mnie na monitorze wszystko jest widoczne :) Muszę wywalić wazon na oknie bo wygląda jak kropla wody :D Wstawię tam jakiś kawiat w doniczce...
Tweex Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Napisano 14 Kwiecień 2005 Ostateczna wersja... Done! :D tzn. już nie będę miał czasu przed maturą na taką zabawę :D
Rekomendowane odpowiedzi