siwy Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Witam. Przedstawiam po raz pierwszy na forum swoją pracę. Mało jest pokazywanych motocykli więc zrobiłem jeden z moich ulubionych, którym kiedyś sam śmigałem. Jest to radziecki motocykl M-72 z lat pięćdziesiątych. Czekam na uwagi.
curka Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 zrobiłem jeden z moich ulubionych, którym kiedyś sam śmigałem. Jest to radziecki motocykl M-72 z lat pięćdziesiątych. kurcze stary jestes ;P a tak powaznie to ja na wytykaniu bledow sie nie znam.wydaje mi sie to porzadna robota. brakuje scenki,nawet prostej. pzdr
siwy Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 Stary raczej nie jestem, ale lubie zabytkowe motocykle. Ze scenką już próbowałem , ale mi się nie podobało. Może jeszcze popróbuje...
Baldack Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 nie wiem nie widzialem tego bicycla ale ten silnik wydaje mi sie jakis niedopracowany surowy taki, albo cos ogoolnie model pierwsza klasa ogoolnie nie podoba mi sie ten licznik wyglada jakby byl plaski(textura) a nie i material na kierownicy no i niektoore metalowe czesci popracuj nad materialami:P a i te opony takie cos nie przejdzie sa czarne jak czarna dziura brak bieznika przynajmniej go nie widze ogoolnie te czarne elementy sa za czarne:) sory ze tak wrzucam ale nie martw sie tez nie lubie texturowania tez mam problemy z materialami:) POzdRO
Radus_Keles Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Kiedyś widziałem takie coś na żywo. Pikna maszyna
Knysha Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Wszystko ladnie, ale brak szczegolow na silniku :/. Dorob pare srubek etc, bo pusto i bida ;). Pzdr. BTW. Tez widzialem M-72 w akcji. Mniam :D.
siwy Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 Melonik, co ci sie nie podoba w wydechu?
JohnZi Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 mi nie podoba sie standardowy material na silniku, ale poza tym ok.
Baton Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 Ja bym jeszcze wrzucil do WIP'a. Na pewno trzeba poprawic materialy. Wrzucilbym pozatym jakies HDRI do enviroment.
junak Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 ja bym poszezyl beben w przednim kole i dodal przegub na wale cardana mam k-750 wiec moglem porownac:) pozatym sie podoba dobrze ze ktos sie wzial za boxera
siwy Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Napisano 8 Kwiecień 2005 Bęben rzeczywiście troche za cienki, a przegub na wale jest schowany pod puszką zaraz za dyfrem, w kaśce też tylko może masz zdjęty. pozdrowienia dla posiadaczy boxerów
Rekomendowane odpowiedzi