Napisano 6 Kwiecień 200519 l Taki speeedzik jeden dzień w przerwie i oderwaniu od mojego bunkra w wipie. Prac jak narazie tak sie presentuje jeszcze troszke nad tym popracuje bo całkiem ładnie wyszło może maciejakieś uwagi chętnie posłucham. Niektóre modele ze strony evermotion.( brak czasu hehe ) Pozdrawiam Ps:v-ray max 7.0 photoshop render time wszystkie około 4h ( aha i może ktoś pomoże mi i powie jak umieścić obrazek pod textem a nie w tych miniaturkach plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)
Napisano 6 Kwiecień 200519 l swietne, ładne kolory, jak na jeden dzien to totalny wypas pare detali do poprawy ale pewnie sam wiesz co, wiec szkoda sensu pisac ;) obrazek wstawiasz na jakis serwer np: lycos a na forum piszesz ps: zostaw bunkier, ciagnij to wnetrze ;) ps2: wywal polowe butelek. robisz modernistyczne wnetrze i zapychasz je duperelami.
Napisano 8 Kwiecień 200519 l mi sie cala scenka baardzo podoba.. ale zmienilbym jeden szczegol.. mianowicie chodzi o ekran telewizora.. jest on od strony nienaslonecznionej.. i ekran jest poddany cieniom jednym slowem ekran za ciemny.. :)
Napisano 8 Kwiecień 200519 l ladne oswietlenie ladne materialy i dobry dywan - jak go zrobiles? rzeczywiscie zaduzo tu drobiazgow nasrane, jest tak troche jakby ciasno przez to gratz
Napisano 8 Kwiecień 200519 l Autor dywanik to v-ray fur i troszke pobawiłem sie materiałem no dzieki wam za tak dobre opinie narazie pracuje i zrobie jakiś update dzisiaj wieczorem ( brak czasu a ręce palą sie do roboty :( .... ) no nic to do zobaczenia na forum . pozdr. Ps. dzieki peter-muler za odpowiedz na pytanie :)
Napisano 8 Kwiecień 200519 l mi sie bardzo podoba, szczegolnie oswietlenie, ktos tam mial racje z tymi bytelkami, za duzo ich. Wiem o co pikiemu chodzilo, mnie tez sie to od razu w oczy rzucilo, chodzi o to aby kiemskop w malym stopniu swiecil wlasnym swiatlem, mozeby tak troche ilumiantion dac. XD
Napisano 8 Kwiecień 200519 l Pełen wypas...jak widze takie prace to odrazu bym siadał i uczył się maxa żeby samemu coś takiego robić. Głównie oświetlenie mi się podoba...fajnie odzwierciedla oświetlenie dzienne:) ten telewizor...zgadzam się z przedmówcami...to doamo co do butelek(mówie tylko poto żebyś tego nie zignorował bo to powinno poleprzyć całokształt) No i a to co mi się "nie podoba" to jedyne stolik, ale nie dlatego że źle zrobiony tytlko po prostu mam wstręt do tego typu stolików:] Rzyce miłej dalszej poracy:D Pzdro!
Napisano 9 Kwiecień 200519 l Autor Troszkę pozmieniałem tyle na ile mi starczyło czasu niestety ostatnio nie zbyt wiele go mam . Jeżeli macie jakieś uwagi to piszcie jeśli nie bedzie to umieszczam w skończonych. No to czekam na posty i życzę miłego oglądania ciau. pozdr. 3ds max 7 V- ray render time 1h 35 min ustawienia v raya mediumowe cienie subdivs na 16 Pentium IV Prescott 3.0 Asus P4P800 SE 1 gig ram ( TwinMos ddr dual chanel 2 x 512 ) ATI Radeon 9800 pro
Napisano 9 Kwiecień 200519 l bardzo ladnie, chociaz wydaje mi sie ze balagan na stoliku jeszcze niepotrzebny
Napisano 9 Kwiecień 200519 l Autor i taki dodatek żeby wszystko było jasne no to kwestia gustu kome ale dzieki
Napisano 9 Kwiecień 200519 l szaro, pozbyles sie "przepalen" ale straciles na kontrascie osobiscie wole ta z "przepaleniami"