gutekfiutek Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 chciałbym zrobić kraba siedzącego w puszce po francuskim żarciu na atolu mururoa - na jakiejs plaży albo co ale na razie robie to w przerwie w robocie wienc mało jest
Dor Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 Do krabów to się chyba Zbrush najlepiej nadaje. Można zrobić prostą siatkę w Maxie, potem do Zbrusha i tam jazda z organicznym hi poly. To co zrobiłeś zapowiada się fajnie.
gutekfiutek Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 etam poco od razu do z brusha zrobię mapę displace i powinno wyjść dobrze bede sie starał zrobić to jak najmniejszym nakładem pracy bo czasu nie mam
gutekfiutek Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 na szybko walnołem teksture na displacement naturalnie troche to ulepsze (użyłem po prostu zdjęcia - podrysu)
Leru Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 gutekfiutek -> zmień temat wątku (podejrzewam, że to jest zapomniane miejsce no ale sam tego dokonaj), Witam w Bitwie, niewiele Ci czasu zostało do nominacji więc życzę podwójnie powodzenia :)
Rekomendowane odpowiedzi