Napisano 7 Kwiecień 200519 l Witam !. To jest moja druga praca 2D. Pierwszą jest taki piesek(tak ma wyglądać z założenia) też jest na forum http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=14506 . Lubię sobie malować takie, jakby surrealistyczne rzeczy. Teraz postanowiłem namalować konika. Mam zerowe zdolności w malowaniu, dlatego efekt jest tragiczny. Ja po prostu nie umie sobie uświadomić, że to nie dla mnie takie malowanie. Proszę o komentarze, może coś poprawić ?. Oraz jakie tło ?. Myślałem aby jakieś jeziorko i lasek, ale nie wiem. Pozdrawiam!.
Napisano 7 Kwiecień 200519 l yy...na początek to polecam malowanie ze zdiecia i staranie się zeby koń lub inne zwierze miało poprawne proporcje ...jak proporcje i perspektywa będzie ok to potem powinieneś zabierać się za takie zeczy jak kolor i tło
Napisano 10 Kwiecień 200519 l Jak dla mnie to beznadziejne. Tandeta i zenada przemawia przez siebie. To biale tlo poglebia moja rozpacz (a moze lepiej ze nie ma). Dobrze, ze troche kombinujesz ze swiatlocieniem i forma. Mysle, ze masz talent, ale potrzebujesz duzo umiejetnosci ;). Nie wiem jak Ciebie, ale mnie ostre krytyki podbudowuja do dzialania i pokazania fagasom z forum co sie potrafi, wiec do dziela... powodzenia na przyszlosc.