@seba@ Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 W wolnym czasie postanowilem sobie zrobic te scenke. Inspiracja okładka osatniego miesiecznika Architektura. kolor: sephia: Czekam na komentarze, Pozdrawiam
siwy Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Chyba źle dodałeś załączniki bo nic nie widać.
@seba@ Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Napisano 8 Kwiecień 2005 hehe, juz dziala :), aha i jeszcze jedno: jak umiescic miniaturke obok nazwy watku? Wiem glupie pytanie ale nie wiem...
AGmakonts Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 dziwnie to wygląda, nie mówie żle, lecz dziwnie - textura sufitu jakaś taka nijaka, zdjęcie odstają od reszty wygladają jakby były dodane osobno w PS'ie i drzwi także jakieś niepasujące do reszty pokoju. Jeśli chodzi o mnie to średnio ale raczej srednio w strone ładnego
@seba@ Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Napisano 8 Kwiecień 2005 faktycznie te zdjecia wyszly dziwnie, skupilem sie bardziej na texturkach niz na calej pracy
Baton Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Ja bym jeszcze popracowal, widac pociagniecia pedzla z photoshopa, chociazby na tych zaciekach ale pomysl mi sie podoba :)
MareG Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Wersja kolor - ciekawsza, ale podłoga mogłaby być z desek bo ten beton... No i te drzwi - dlaczego są aż tak sztucznie-nowe?! Tragicznie to wygląda. Poza tym ciekawe, głownie ze względu na kolor. Z "cięciem" bez drzwi chyba nawet lepiej. Pozdrawiam
reVis Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Nawet ładne pracki. A względem miniatury to wpisując post z "go advance" to masz tam niżej przycisk Manage Attachments. I tam :D
Rekomendowane odpowiedzi