Napisano 8 Kwiecień 200520 l W wolnym czasie postanowilem sobie zrobic te scenke. Inspiracja okładka osatniego miesiecznika Architektura. kolor: sephia: Czekam na komentarze, Pozdrawiam
Napisano 8 Kwiecień 200520 l Autor hehe, juz dziala :), aha i jeszcze jedno: jak umiescic miniaturke obok nazwy watku? Wiem glupie pytanie ale nie wiem...
Napisano 8 Kwiecień 200520 l dziwnie to wygląda, nie mówie żle, lecz dziwnie - textura sufitu jakaś taka nijaka, zdjęcie odstają od reszty wygladają jakby były dodane osobno w PS'ie i drzwi także jakieś niepasujące do reszty pokoju. Jeśli chodzi o mnie to średnio ale raczej srednio w strone ładnego
Napisano 8 Kwiecień 200520 l Autor faktycznie te zdjecia wyszly dziwnie, skupilem sie bardziej na texturkach niz na calej pracy
Napisano 8 Kwiecień 200520 l Ja bym jeszcze popracowal, widac pociagniecia pedzla z photoshopa, chociazby na tych zaciekach ale pomysl mi sie podoba :)
Napisano 8 Kwiecień 200520 l Wersja kolor - ciekawsza, ale podłoga mogłaby być z desek bo ten beton... No i te drzwi - dlaczego są aż tak sztucznie-nowe?! Tragicznie to wygląda. Poza tym ciekawe, głownie ze względu na kolor. Z "cięciem" bez drzwi chyba nawet lepiej. Pozdrawiam
Napisano 8 Kwiecień 200520 l Nawet ładne pracki. A względem miniatury to wpisując post z "go advance" to masz tam niżej przycisk Manage Attachments. I tam :D