Posted April 8, 200520 yr W wolnym czasie postanowilem sobie zrobic te scenke. Inspiracja okładka osatniego miesiecznika Architektura. kolor: sephia: Czekam na komentarze, Pozdrawiam
April 8, 200520 yr Author hehe, juz dziala :), aha i jeszcze jedno: jak umiescic miniaturke obok nazwy watku? Wiem glupie pytanie ale nie wiem...
April 8, 200520 yr dziwnie to wygląda, nie mówie żle, lecz dziwnie - textura sufitu jakaś taka nijaka, zdjęcie odstają od reszty wygladają jakby były dodane osobno w PS'ie i drzwi także jakieś niepasujące do reszty pokoju. Jeśli chodzi o mnie to średnio ale raczej srednio w strone ładnego
April 8, 200520 yr Author faktycznie te zdjecia wyszly dziwnie, skupilem sie bardziej na texturkach niz na calej pracy
April 8, 200520 yr Ja bym jeszcze popracowal, widac pociagniecia pedzla z photoshopa, chociazby na tych zaciekach ale pomysl mi sie podoba :)
April 8, 200520 yr Wersja kolor - ciekawsza, ale podłoga mogłaby być z desek bo ten beton... No i te drzwi - dlaczego są aż tak sztucznie-nowe?! Tragicznie to wygląda. Poza tym ciekawe, głownie ze względu na kolor. Z "cięciem" bez drzwi chyba nawet lepiej. Pozdrawiam
April 8, 200520 yr Nawet ładne pracki. A względem miniatury to wpisując post z "go advance" to masz tam niżej przycisk Manage Attachments. I tam :D