Futro Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 Witam:) Wrzucam swoj obraz malowany przed dwoma laty, malowane akrylami, wrazenie przykrotkich nog i zbyt szer. barow wywolane jest przez to, ze zdjecie bylo robione z gory, wygrzebalem go z jakiejs starej plytki wiec wrzucam. Koles w czerwonym plaszczu to jeszcze dawniejsze dzieje(wyk.photoshop). Jak bardzo chcialbym miec tyle czasu co wtedy..^^
Amrun Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 To pierwsze cos jak starsze prace F.Frazetty ... fajne, przypomnialo mi "mlode lata" :) i po albumy siegnalem... chociaz przed "publikacja" mozna by troche wyczyscic i podciagnac cos niecos w PS... pzdr...
Drakula Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 wypas. A co teraz robisz ze nie masz czasu? Marnujesz sie men :/
Futro Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Napisano 9 Kwiecień 2005 aktualnie uczeszczam do szkoly plast. w Zakopcu, mieszkam w internacie wiec w domu jestem gosciem. Rowniez z moim kompem stosunki spadly z przyjazni do znajomosci;/ tam nie zawsze jest czas na tworcze myslenie;P
giorgione Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 no jka na mój telewizor to piknie to wygląda :D pozdr giorgione
Drakula Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 dlaczego to jeszcze nie dostalo rekomendacji? :| :P :P :P
Mkaszpir Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 No cóż Frank poprostu zmalowany :P Drugie lepsze
JmTm00 Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 Rycerzyków i innych "Konanów" to się już chyba za dużo naoglądałem, noo ale z tym ptaszkiem to pojechałeś konkretnie,zajeb.....!!!
LISEK Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 Mnie sie tak srednio podoba moze dlatego ze nie trawie takich psychodelicznych klimatow :p
Idaho Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 Pierwsza to oczywiście Frank Frazetta z cyklu Kane'a Karla Wagnera w dużo słabszym wydaniu. Jak już tniesz to z detalami. Druga - pusto, ciemno, słabo. Praca niedokończona. Bawiłeś się bardziej PS niż byłeś nastawiony na pracę. Tyle.
Futro Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Napisano 14 Kwiecień 2005 Idaho, mialem 16 lat malujac ten obraz. Jesli ty charakteryzowales sie w tym wieku jakas indywidualnoscia tworcza to gratuluje, bo ja sie nie charakteryzowalem;P uwazam za normalne, ze ten obraz przypomina Kane'a poniewaz wtedy malarstwem Frazetty bylem zafascynowany(dalej jestem ale w innym wymiarze).Ale nie kopiowalem! no to tyle. Pzdr:)
Rekomendowane odpowiedzi