Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No wiec jak w temacie wyskakuje mi startowe okienko maxa6 przez chwile pisze initialaizing 3dsmax a potem okienko znika i wyskakuje mi 3dsmax error report

Report details:

This error report includes the following:

* Operating System name and version

* Product name and version

* Video driver name and version

Niby wynika z tego ze cos z systemem,z maxem i sterami do grafiki ale zawsze mialem takie ustawienia systemu jak teraz i wszystko smigalo.Mam najnowsze sterowniki do karty i directx9.0c,Windows XP SP1(SP2 nie chce mi sie zainstalowac:/).Jesli wiecie o co chodzi, jak wyeliminowac ten blad lub poprostu macie jakies sugestie to piszcie.Pozdro.

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 849
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W sumie to dziwne, ale jeżeli SP2 nie chce ci sie zainstalować tzn. masz syf w systemie, reinstal maxa i gruntowne sprzątanie... Jak nie pomoże to ja nie wiem...

...:::Edit:::...

Zła kolejność, powinno być tak: 1.Sprzątanie 2.Wywalenie maxa 3. Znowu sprzątanie 4. Instalacja maxa :)

Napisano

> to wina zainstalowania , lub pluginu . instalowales cos ? , jak nie to uninstall , potem instal w ten sam folder > i po sprawie > sceny, pluginy beda dzialac ok,> bo folder sie nie zmienil, a poza tym max sie wlaczy ;) , jak nie to powazniejsza sprawa ...