kuba333 Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Mój nowy WIp: Lotus Eliott (nazwa wymyślona) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Wygląda ciekawie i ładnie :D Pokażesz siateczkę? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 rowki rowki i jeszcze raz rowki zacznij uzywac chamfer'a!!:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 HMM popracuj troszkę nad rowkami bo wygląda jak z plasteliny ;P No i ndziwne ma felgi a tymbardziej opony, ale to przecierz concept tak?? ;) Popracuj popracuj a powinno wyjść coś ciekawego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba333 Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Dobra, ale jak ją pokazać? P.S. Przecież używam chamfera - za mało rowków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Nie za mało rowków tylko wyglądają jak plastelinowe. Hmm używasz??? No daj napierw 1 z jakąś małą wart, a póżniej jeszcze jednego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba333 Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Chyba już wiem o co chodzi P.S. Czy usuwać te polygony pomiędzy jedną i drugą przeciętą przestrzenią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Hmm nie wiem :) Ja osobiście usuwam, ale widziałem już modeliki w których nie były one usunięte :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba333 Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Jak mogę zrobić wnętrze, tzn. jak połączyć je z blachą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Hmm a karose skończyłeś??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba333 Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Kolejny update: P.S. Karoserię chyba skończyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Mało widać bo ciemno, ale napewno przydałby się chammfer miejscami (troszkę więcej go potrzeba :) Okolice szyb szczególnie bo plastelinowo wyglądają. POwodzenia i POzdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi