Napisano 9 Kwiecień 200520 l A tu pytania też nie rozumie, "poszukać" gdzie poszukać ?? Na stronach warezowych ??, na ośle ?? torrencie ?? A poza tym troche byś sie zainteresował, poczytał na stronie producenta, a nie leciał z tym na forum. Troche inwencji w własną edukację.
Napisano 9 Kwiecień 200520 l streaker pytanie bylo jaka wersje a nie gdzie :/ moze mu chodzilo o wersje free albo demo ?? bo z tego co wiem free nie dziala pod maxa 7 :/
Napisano 9 Kwiecień 200520 l jeżeli chodziło by mu o free albo demo, to po co zadawałby pytanie na forum - http://www.vrayrender.com i pozamiatane...
Napisano 9 Kwiecień 200520 l ja takze mialem ten sam problem (wersja demo ktora jest przenzaczona ponoc do wersji 6 i 7 mi nie dziala), skad wiesz ze tam nie zagladal?? jak nie chcesz odpowiedziec (sensownie) to nie postuj :/
Napisano 9 Kwiecień 200520 l Autor kurcze wlasnie tamta wersja niedziala wiec sie pytam tych co maja v-raya i uzywaja jej w maxie 7 bo niewiem co mam sobie sciagnac. A zkad bede sciagal to juz chyba niewazne. Pozdrawia,