Gość bumiec Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Witam! Jak wymodelować listwę(przypodłogową) o takim przekroju? z gory dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Obrysowujesz line i extude czy extiude (nie wiem jak sie to pisze ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 robisz profil splainem potem kolejny splajn dookoła pokoju i dajesz Loft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 AGmakonts chzba jednak nie tak:D tak jak pisze kolega wyzej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 nielot007 - ja tak zawsze robie i jakoś mam ładne listwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 AGmakonts ma racje ... z reszta zalezy co chcesz zrobic ... jak tylko prostą liswte wo extrude wystarczy ... z zaokrągloną i poprowadzoną przy krawędziach to juz loftem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bumiec Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Dzieki za podpowiedzi. Listwa wygląda jak prawdziwa :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi