Gość damiannab Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 cze Jak moge pzekształcic jakies zdjęcie na takie bajkowe. Nie wiem czy mnie dobrze zrozumieliście chodzi mi o taki efekt cartoona, mangi, żebym nie musiał ręcznie przerabiac obrazka w fleshu, tak aby wyglądał jak zrobiony we flashu. Szukałem w photoshopie 7 i w coralu 12 i nie znalazłem, może żle szukałęm a może trzeba jakiś plug-in. Szukałem innych programów ale też kiszka.
DeeXteR Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisano 15 Kwiecień 2005 ręcznie ręcznie :) może o corel trace ci chodziło...jest w pakiecie corel draw... przerabia to bitmapy na wektory... ale hmm jak to bedzie zdjęcie dajmy na to dziecka..czy dziadka...to program nie zrobi z niego mangi za ciebie =] pozdrawiam
3rdtrek Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 To chyba prowokacja :] Jesli nie to zlituj sie panie oO
sbx Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 DeeXteR: oczywiscie masz racje, lecz we flashu tez jest trace bitmap
3rdtrek Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 I mu wcale nie chodzilo o trace bitmap :/ , a efekt np. znany z photoshopa, ktory magicznie zmienia zdjecia w styl "kreskowkowy" :]
sbx Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 3rdtrek: jest taki plugin w PS ? wiec jak sie nazywa ?
3rdtrek Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 I mu wcale nie chodzilo o trace bitmap :/ , a efekt np. znany z photoshopa, ktory magicznie zmienia zdjecia w styl "kreskowkowy" :] Zaznacze , ze to co napisalem bylo zartem :P
xeav Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 w PhotoImpact 10 jest dostępny taki filter co się Cartoon zowie
3rdtrek Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 xeav - ale sam widzisz jaki jest efekt koncowy :/ Autorowi tematu chodzilo o "magiczna" przemiane w styl mangowy :]
Conrad Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 nie ma takiej opcji, tylko i wyłącznie ręcznie.
Rekomendowane odpowiedzi