Napisano 10 Kwiecień 200519 l cze Jak moge pzekształcic jakies zdjęcie na takie bajkowe. Nie wiem czy mnie dobrze zrozumieliście chodzi mi o taki efekt cartoona, mangi, żebym nie musiał ręcznie przerabiac obrazka w fleshu, tak aby wyglądał jak zrobiony we flashu. Szukałem w photoshopie 7 i w coralu 12 i nie znalazłem, może żle szukałęm a może trzeba jakiś plug-in. Szukałem innych programów ale też kiszka.
Napisano 15 Kwiecień 200519 l ręcznie ręcznie :) może o corel trace ci chodziło...jest w pakiecie corel draw... przerabia to bitmapy na wektory... ale hmm jak to bedzie zdjęcie dajmy na to dziecka..czy dziadka...to program nie zrobi z niego mangi za ciebie =] pozdrawiam
Napisano 29 Kwiecień 200519 l I mu wcale nie chodzilo o trace bitmap :/ , a efekt np. znany z photoshopa, ktory magicznie zmienia zdjecia w styl "kreskowkowy" :]
Napisano 29 Kwiecień 200519 l I mu wcale nie chodzilo o trace bitmap :/ , a efekt np. znany z photoshopa, ktory magicznie zmienia zdjecia w styl "kreskowkowy" :] Zaznacze , ze to co napisalem bylo zartem :P
Napisano 30 Kwiecień 200519 l xeav - ale sam widzisz jaki jest efekt koncowy :/ Autorowi tematu chodzilo o "magiczna" przemiane w styl mangowy :]