nielot007 Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Witam!! kolejny badziewny wip z mojej strony:D:D ale co tam..... robie takie cos niektorzy moga kojarzyc skad i co to jest:D troche go juz mecze dzisiaj zaczalem. jeszcze bede go poprawial i pozniej chce go wrzucic do zbrusha(nauka)2.0 bo nie mam zamiaru meczyc sie z detalami w maxie a zbrush jest do detali stworzony a oto moje wypociny kazdy post mile widziany :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grendel Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 A nie łatwiej było zacząć w zbrushu? Taką formę dziabnąłbyś w 15 minut, a tak to pewnie męczyłeś się parę godzin. Wcale to nie takie badziewie jak piszesz radziłbym tylko... jak to nazwać... bardziej uprawdopodobnić układ mięśni i rysy. Osobiście wolę takie projekty jak ten niż jakieś silące się na hiperrealizm postacie, które są po prostu nudne. Ostatnio sam liznąłem zbrusza i w 3 godziny zrobiłem coś co w maxie robiłbym ze dwa dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 grendel hmm no wlasnie chcialbym zrobic takie cos w zbrushu ale zbrushanie posiadam:D miesnie i rysy to wlasnie chcialbym zrobic w zbrushu,ale sie troche pomecze z instalacja (autoryzacja bo nie wiem jak sie autoryzuje;() i moze bede wkoncu mogl do niego zasasc:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 No ta może być coś fajnego tylko było wymodelować całą postać z nogami i całymi rękami a dopiero potem walnąć do Zbrusha, czy zęby też zrobisz w Zbrushu?. powodzenia buuuu i weście przestancie z tym Zbrushem...bo chce mi się płakać jak słysze, że jest taki wspaniały, a biedny niemoge go używać...dopiero rodzice mi pozwolili po egzaminach gimnazialnych...buuuu dlaczego ja? ech nauka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 nie przejmuj się niewiernymi tylko pracuj pracuj w poly ;] troszkę narazie potwór wygląda mało strasznie, raczej budzi litość :> mam pomysł, zrób z niego taką małą fontannę i posadź w japońskim ogródku ;] urodzona z niego fontanna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 troszkę narazie potwór wygląda mało strasznie, raczej budzi litość :> ej salv wiesz co a wiesz ze ogryginal wlasnie budzi litosc a nie jest straszny:) wiec chyba to byl plus:Da nie minus hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grendel Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 To jest jakiś oryginał? Pokaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 heheheh nie pokazde:P:P http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=130908&page=61&pp=15 a tutaj takie male sprostowanienie robie zgodnie z ogryginalem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grendel Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Ach, to! Sporo pracy przed tobą. Może przerób go jakoś po swojemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 hehehe ja nie bede robil takiej sceny i nie bede go tak robil:D ja tutaj chce pouczyc sie troche tej nieszczesnej organiki i troche pozbrushowac:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2005 ok mam pytanie badziewne:D jak mozna zrobic aby zapisac obiekt (w maxie) jako obj. bo ja tepy jestem:D (nie smiac sie) zaraz wrzuce kilka fald hehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 w maxie 7 jest juz exporter importer dodany w karzdnym maxie nizszym http://www.plugins.de jak sie nie myle - albo google 3dsmax6 obj export import Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2005 dzieki:D wgralem a czemu nie ma jak chce exportowac to nie ma obj.:( help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareki Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Nielot fajny potworek sluchaj czy móglbyś dac jakis inny zrzucik ?? pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 jezeli exportowales bezposrednio z rara do 3dsmax>plugins to zobacz czy nie stworzyl tam pod katalogu , ostatniecznie zobacz czy plugin jest wczytywany customize>plugins menager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2005 jest wczytywany ale i tak nie moge exportowac:(:( do obj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 jest taki fajny plugin a dokladnie dwa : max2obj i obj2max poszukaj w googlach napewno bedzie jak nie to moje gg sluze pomoca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi