Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!!

kolejny badziewny wip z mojej strony:D:D ale co tam.....

robie takie cos niektorzy moga kojarzyc skad i co to jest:D

troche go juz mecze dzisiaj zaczalem.

jeszcze bede go poprawial i pozniej chce go wrzucic do zbrusha(nauka)2.0 bo nie mam zamiaru meczyc sie z detalami w maxie a zbrush jest do detali stworzony

a oto moje wypociny

kazdy post mile widziany :D:D

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A nie łatwiej było zacząć w zbrushu? Taką formę dziabnąłbyś w 15 minut, a tak to pewnie męczyłeś się parę godzin.

Wcale to nie takie badziewie jak piszesz radziłbym tylko... jak to nazwać...

bardziej uprawdopodobnić układ mięśni i rysy. Osobiście wolę takie projekty jak ten niż jakieś silące się na hiperrealizm postacie, które są po prostu nudne. Ostatnio sam liznąłem zbrusza i w 3 godziny zrobiłem coś co w maxie robiłbym ze dwa dni.

Napisano
  • Autor

grendel hmm no wlasnie chcialbym zrobic takie cos w zbrushu ale zbrushanie posiadam:D miesnie i rysy to wlasnie chcialbym zrobic w zbrushu,ale sie troche pomecze z instalacja (autoryzacja bo nie wiem jak sie autoryzuje;() i moze bede wkoncu mogl do niego zasasc:D

pozdro

Napisano

No ta może być coś fajnego tylko było wymodelować całą postać z nogami i całymi rękami a dopiero potem walnąć do Zbrusha, czy zęby też zrobisz w Zbrushu?. powodzenia

buuuu i weście przestancie z tym Zbrushem...bo chce mi się płakać jak słysze, że jest taki wspaniały, a biedny niemoge go używać...dopiero rodzice mi pozwolili po egzaminach gimnazialnych...buuuu dlaczego ja?

ech nauka...

Napisano

nie przejmuj się niewiernymi tylko pracuj pracuj w poly ;]

troszkę narazie potwór wygląda mało strasznie, raczej budzi litość :>

mam pomysł, zrób z niego taką małą fontannę i posadź w japońskim ogródku ;] urodzona z niego fontanna.

Napisano
  • Autor

troszkę narazie potwór wygląda mało strasznie, raczej budzi litość :>

ej salv wiesz co a wiesz ze ogryginal wlasnie budzi litosc a nie jest straszny:) wiec chyba to byl plus:Da nie minus

hehe

Napisano
  • Autor

hehehe

ja nie bede robil takiej sceny i nie bede go tak robil:D

ja tutaj chce pouczyc sie troche tej nieszczesnej organiki i troche pozbrushowac:D:D

Napisano
  • Autor

ok mam pytanie badziewne:D jak mozna zrobic aby zapisac obiekt (w maxie) jako obj. bo ja tepy jestem:D (nie smiac sie)

zaraz wrzuce kilka fald hehe

pozdro

Napisano

Nielot fajny potworek sluchaj czy móglbyś dac jakis inny zrzucik ??

pozdro :)

Napisano

jest taki fajny plugin a dokladnie dwa : max2obj i obj2max poszukaj w googlach napewno bedzie jak nie to moje gg sluze pomoca