Napisano 11 Kwiecień 200519 l Witam!! kolejny badziewny wip z mojej strony:D:D ale co tam..... robie takie cos niektorzy moga kojarzyc skad i co to jest:D troche go juz mecze dzisiaj zaczalem. jeszcze bede go poprawial i pozniej chce go wrzucic do zbrusha(nauka)2.0 bo nie mam zamiaru meczyc sie z detalami w maxie a zbrush jest do detali stworzony a oto moje wypociny kazdy post mile widziany :D:D
Napisano 11 Kwiecień 200519 l A nie łatwiej było zacząć w zbrushu? Taką formę dziabnąłbyś w 15 minut, a tak to pewnie męczyłeś się parę godzin. Wcale to nie takie badziewie jak piszesz radziłbym tylko... jak to nazwać... bardziej uprawdopodobnić układ mięśni i rysy. Osobiście wolę takie projekty jak ten niż jakieś silące się na hiperrealizm postacie, które są po prostu nudne. Ostatnio sam liznąłem zbrusza i w 3 godziny zrobiłem coś co w maxie robiłbym ze dwa dni.
Napisano 11 Kwiecień 200519 l Autor grendel hmm no wlasnie chcialbym zrobic takie cos w zbrushu ale zbrushanie posiadam:D miesnie i rysy to wlasnie chcialbym zrobic w zbrushu,ale sie troche pomecze z instalacja (autoryzacja bo nie wiem jak sie autoryzuje;() i moze bede wkoncu mogl do niego zasasc:D pozdro
Napisano 11 Kwiecień 200519 l No ta może być coś fajnego tylko było wymodelować całą postać z nogami i całymi rękami a dopiero potem walnąć do Zbrusha, czy zęby też zrobisz w Zbrushu?. powodzenia buuuu i weście przestancie z tym Zbrushem...bo chce mi się płakać jak słysze, że jest taki wspaniały, a biedny niemoge go używać...dopiero rodzice mi pozwolili po egzaminach gimnazialnych...buuuu dlaczego ja? ech nauka...
Napisano 11 Kwiecień 200519 l nie przejmuj się niewiernymi tylko pracuj pracuj w poly ;] troszkę narazie potwór wygląda mało strasznie, raczej budzi litość :> mam pomysł, zrób z niego taką małą fontannę i posadź w japońskim ogródku ;] urodzona z niego fontanna.
Napisano 12 Kwiecień 200519 l Autor troszkę narazie potwór wygląda mało strasznie, raczej budzi litość :> ej salv wiesz co a wiesz ze ogryginal wlasnie budzi litosc a nie jest straszny:) wiec chyba to byl plus:Da nie minus hehe
Napisano 12 Kwiecień 200519 l Autor heheheh nie pokazde:P:P http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=130908&page=61&pp=15 a tutaj takie male sprostowanienie robie zgodnie z ogryginalem:)
Napisano 12 Kwiecień 200519 l Autor hehehe ja nie bede robil takiej sceny i nie bede go tak robil:D ja tutaj chce pouczyc sie troche tej nieszczesnej organiki i troche pozbrushowac:D:D
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Autor ok mam pytanie badziewne:D jak mozna zrobic aby zapisac obiekt (w maxie) jako obj. bo ja tepy jestem:D (nie smiac sie) zaraz wrzuce kilka fald hehe pozdro
Napisano 17 Kwiecień 200519 l w maxie 7 jest juz exporter importer dodany w karzdnym maxie nizszym http://www.plugins.de jak sie nie myle - albo google 3dsmax6 obj export import
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Autor dzieki:D wgralem a czemu nie ma jak chce exportowac to nie ma obj.:( help
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Nielot fajny potworek sluchaj czy móglbyś dac jakis inny zrzucik ?? pozdro :)
Napisano 17 Kwiecień 200519 l jezeli exportowales bezposrednio z rara do 3dsmax>plugins to zobacz czy nie stworzyl tam pod katalogu , ostatniecznie zobacz czy plugin jest wczytywany customize>plugins menager
Napisano 18 Kwiecień 200519 l jest taki fajny plugin a dokladnie dwa : max2obj i obj2max poszukaj w googlach napewno bedzie jak nie to moje gg sluze pomoca