Chris3d Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Zrobiłam te smoczki na konkurs i chętnie je poprawie według Waszych sugestii.
hcpiter Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 według mnie cos nie tak te kolory, za kolorowo moze taka była koncepcja ale do mnie to raczej nie przemawia.
giorgione Napisano 14 Kwiecień 2005 Napisano 14 Kwiecień 2005 proponuje zrobic bradziej szczegółowe postaci - no i poćwiczyć dużo z anatomią - bo chwilowo - bez obrazy :) - to wygląda jak wycinanka 3 klasisty. męczące jest róqwnież światło - moze by tak użyć bardziej mrocznego klimatu.
JunioR Napisano 14 Kwiecień 2005 Napisano 14 Kwiecień 2005 Smok kojazy mi sie z Bazyliszkiem a potwor nr.2 z nauczycielka od j. polskiego ;)
scelt Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisano 15 Kwiecień 2005 Jak dla mnie to beznadziejne, bez formy, bez perspektywy, plaskie. Musisz jeszcze duzo pocwiczyc i nie rob takich cieni ;).' pozdr
razor Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisano 15 Kwiecień 2005 bazyliszek vs. mecha godzilla Technika kuleje... ale przecież nie kazdy rodzi się z pędzlem (tabletem) w ręce. Radzę przyjąć uwagi giorgiona i spróbować podejść do pracki jeszcze raz.
Rekomendowane odpowiedzi