Napisano 15 Kwiecień 200519 l ubiegle wakacje - praktyka w jednym studio graficznym - efekt dwoch dni pracy ponizej - zaczynam gdzies zatracac ten styl na rzecz klimatu jaki panuje w sasiednim poscie AZS US
Napisano 15 Kwiecień 200519 l Autor no tos mi dowalil wlasnie ;D -> jak mowilem azs jest poczatkami tego czego chcialbym sie nauczyc - powyzsze layouty to mozna powiedziec etap polrocznej zabawy w PSie. AZS to efekt 2 dni pracy i twardego czerpania ze wzorow. Aktualnie klepie nowa strone tym razem jak to okresla moj szef "ma byc dojebana". ;] za jakis czas mysle ze zrobie kolejny krok i ja dokoncze - link oczywiscie zobaczycie. pozdrawiam
Napisano 15 Kwiecień 200519 l nie przejmuj sie! efekty przyjda z czasem, ja klepie stronki od poltora miecha i tez nie wszystko jest takie jak bym chcial. do efektow polecam After Effects w polonczeniu z xat Image Optimizer oraz swishem czy tam Flashem daje dobre efekty. pozdro....... Tunnel Trance Force America vol.1 !!POLECAM!! jedna z lepszych plyt DJ Deana
Napisano 15 Kwiecień 200519 l rzuq, te dwa layouty to nic specjalnego.... aczkolwiek widac potencjal :] Ja na Twoim miejscu szedlbym jednak w strone AZS'u i nie sluchalbym opinii DJ'a :] wierz mi, ja juz przechodzilem przez ten okres i wiem co mowie :P aha, nie stosuj zabardzo takich linii jak w tym czerwonym layu (chyba ze naprawde wiez co robisz :] )... Duzo lepiej wyglada taka zielona, lekko krzywa kreska (drugi lay, druga od gory - pod logo)