Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

ubiegle wakacje - praktyka w jednym studio graficznym - efekt dwoch dni pracy ponizej - zaczynam gdzies zatracac ten styl na rzecz klimatu jaki panuje w sasiednim poscie AZS US

askom1.jpg

askom12.jpg

askom13.jpg

askom2.jpg

askom22.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

no tos mi dowalil wlasnie ;D -> jak mowilem azs jest poczatkami tego czego chcialbym sie nauczyc - powyzsze layouty to mozna powiedziec etap polrocznej zabawy w PSie. AZS to efekt 2 dni pracy i twardego czerpania ze wzorow. Aktualnie klepie nowa strone tym razem jak to okresla moj szef "ma byc dojebana". ;] za jakis czas mysle ze zrobie kolejny krok i ja dokoncze - link oczywiscie zobaczycie.

pozdrawiam

Napisano

nie przejmuj sie! efekty przyjda z czasem, ja klepie stronki od poltora miecha i tez nie wszystko jest takie jak bym chcial.

do efektow polecam After Effects w polonczeniu z xat Image Optimizer oraz swishem czy tam Flashem daje dobre efekty.

pozdro.......

Tunnel Trance Force America vol.1

!!POLECAM!!

jedna z lepszych plyt DJ Deana

Napisano

rzuq, te dwa layouty to nic specjalnego.... aczkolwiek widac potencjal :] Ja na Twoim miejscu szedlbym jednak w strone AZS'u i nie sluchalbym opinii DJ'a :] wierz mi, ja juz przechodzilem przez ten okres i wiem co mowie :P

aha, nie stosuj zabardzo takich linii jak w tym czerwonym layu (chyba ze naprawde wiez co robisz :] )... Duzo lepiej wyglada taka zielona, lekko krzywa kreska (drugi lay, druga od gory - pod logo)