Pionier Napisano 16 Maj 2003 Napisano 16 Maj 2003 Witam :) Mimo ze jest tu wiecej 2D niz 3D :D postanowilem pokazac Wam projekt logo (na II targi edukacyjne w Słupsku) ktore zrobilem dla urzedu miasta :) i jestem ciekaw waszych opinii. Od razu mowie ze tu juz nic nie bede zmienial bo juz po targach :) Pozdro [piwo]
Phantom Napisano 17 Maj 2003 Napisano 17 Maj 2003 artystycznie jak najbardziej poprawne :D w jakich programach było robione?? pozdro...
Phantom Napisano 17 Maj 2003 Napisano 17 Maj 2003 no to okej... 1. Nie chyba Ci kawałka kreski zabrakło...:D 2. Czepiam się ale odległości od ramki do napisu...są nie jednakowe...kwestia przesunięcia napisu chyba...bo te odległości z lewej i z prawej się mniej więcej pokrywają :D pozdro...
Pionier Napisano 18 Maj 2003 Autor Napisano 18 Maj 2003 :D mialem tylko 2 dni na zrobienie tej pracy :D to dlatego tak to wyglada [rotfl]
Phantom Napisano 18 Maj 2003 Napisano 18 Maj 2003 qrcze po raz pierwszy zapomniałem o obrazku !! siet !! :D
SiD Napisano 18 Maj 2003 Napisano 18 Maj 2003 Pionier Bardzo fajna pracka , podoba mi sie pewnie tez i radzie miasta , sie spodoba Phantom hehe stary mas znie samowity wzrok , podoba mi sie to hehe , dojrzysz kazdy szczegulik , fajnie , chce zebys tess i tak na mojich pracach pokazywał mi co jets nie tak ....
Phantom Napisano 18 Maj 2003 Napisano 18 Maj 2003 Originally posted by SiD chce zebys tess i tak na mojich pracach pokazywał mi co jets nie tak .... ok SiD to się teraz doigrałeś [lol2] nie będziesz mógł teraz odetchnąć od ilości moich postów...:P
MareG Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 Bardzo ladnie wykonana praca - jest przejzysta i rzuca sie w oczy i o to chodzi. Jedyne co powinienes poprawic jest zle dzielenie zdania \"nasze miejsce w drodze do europy\". Zgodnie z zasadami teori poligrafii nie zostawia sie \"w\" \"do\"... na koncu wiersza. Postaraj sie ulozyc ten tekst np. tak: \"nasze miejsce w drodze do europy\" wiem ze troche to namiesza w calym layoucie :) jednak wtedy \"wizerunek\" tekstu bedzie poprawny. sorry za zamieszanie pozdr Marek
Pionier Napisano 20 Maj 2003 Autor Napisano 20 Maj 2003 Witam Sid (tylko zeby nie bylo ze sie przechwalam) :D to ta praca tak sie spodobala (mimo tych bledow o ktorych mowicie) radzie miasta ze zajela 1 miejsce :). MareG thx za ta rade. W finalnej pracy bylo napisane: \"w drodze do Europy\" Pozdro [piwo]
Rekomendowane odpowiedzi