Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jakos niechcacy wylaczylem menu po prawej, to z wszytkimi zakladkami tj. create, modify itd, nie wiecie jak je spowtrotem wrzucic?

tylko nie mowcie skrutu klawiszowego - awaria partycji jest w jakis sposob zwiazana ze skrotami kture nie dzialaja ;|

prosze o pomoce :>

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak masz main toolbar to po lewej na samym koncu masz takie 2 kreski pionowe lekko szare a ktore mozesz "chwycic" i przesunąc main toolbar ... kliknij na to prawym przyciskiem i wybierz command panel ...

i wszystko ... albo gdzie kolwiek na UI kliknij prawym ... w sumie to samo ... byle ci sie pokazalo popup menu z wyborem ... tam jest jeszce reactor i inne ...

Napisano
  • Autor

hmm.. ciekawe jest to ze w obu przypadkach przy command panel jest ptaszek.. czyli niby je wyswietla a wcale go nie ma (?)

Napisano

revert to startup UI interface lub musisz niestety skasowac jakis tam plik ini ktorego nazwy nie pamietam bo jakos w calym moim maxowym zyciu mi sie nie zdazylo go szukac ;] zapewne 3dmax.ini lub jakis tam z katalogu UI

ja bym tam skasowal wszystko co w katalogu UI ale nie bede ręczyl za to co sie stanie ;]

Napisano
  • Autor

hmm chyba maks mial zawieszke bo po restarcie pasek pojawil sie spowrotem.. ;> jeszcze mi sie to nie zdazylo

no coz, dzieki za pomoc :D