Rascal Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Swego czasu jako zart wykonalem zdjecie profesjonalnego heheh inaczej :) Blue Screen'u wykonanego z panelu LCD z resorakiem marki Matchbox rocznik 1984 w roli glownej. Dzis przypomnialem sobie o tej fotce i postanowilem ja wykorzystac wyniki eXPerymentu zamieszczam ponizej.
Conrad Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 No no całkeim nieźle, ale zmieniłeś grilla i w ogole przód. Poza tym, dlaczego ten samochód akurat w tym miejscu ustawiłeś?
Baldack Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 mi sie podoba jako kompozycja...ale dlaczego na tym zdjeciu ten samochood jakby podskoczyl...czy to jakis K.I.T czy co(opony z helem itd.)) ale pracka fajan tylko zwiazku przyczynowo-skutkowego nie widze POZDRO
bukovsky Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Trochę ten podskakujący samochód wygląda jakby wyrastał z tyłka ciężarówki. Perspektywa i trochę wymiary mi nie podchodzą, a tak poza tym to spoko :) Pozdrawiam
Chalek Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Ogólnie bardzo fajnie, ale mam podobne wątpliwości jak Baldack, jakoś tak kontekstu nie czuję.
Piotr Dobosz Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 mi sie podoba ale mogles rzeczywiscie przesunac samochodzik nad woz policyjny:)
illy Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 mnie bardziej zaciekawia kwestia "jak" moze jakis tutorial?
Gith Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Mini bug jest w bocznej szybie przy kierowcy... Ale ogolnie bosko :D Mnie sie tam podoba taki podskakujacy, choc nad radiowozem byloby faktycznie ciekawiej... No i przydalby sie tutorial :D
Kris_R Napisano 21 Kwiecień 2005 Napisano 21 Kwiecień 2005 Nie gadaj, że udało Ci się to wykluczować na czysto?! Bez maski się nie obeszło prawda? Jak patrzę na oryginał i na to niebieskie światło rozlane na drzwiach resorka, to tak średnio do kluczowania to się nadaje... Ogólnie bardzo fajny teścik...
Rascal Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Napisano 23 Kwiecień 2005 Nie udalo sie wykluczowac na czysto wlasnie przez to odbicie.
Rekomendowane odpowiedzi