Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Swego czasu jako zart wykonalem zdjecie profesjonalnego heheh inaczej :) Blue Screen'u wykonanego z panelu LCD z resorakiem marki Matchbox rocznik 1984 w roli glownej.

Dzis przypomnialem sobie o tej fotce i postanowilem ja wykorzystac wyniki eXPerymentu zamieszczam ponizej.

blue_screen.jpg

oryginal.jpg

post.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No no całkeim nieźle, ale zmieniłeś grilla i w ogole przód. Poza tym, dlaczego ten samochód akurat w tym miejscu ustawiłeś?

Napisano

mi sie podoba jako kompozycja...ale dlaczego na tym zdjeciu ten samochood jakby

podskoczyl...czy to jakis K.I.T czy co(opony z helem itd.))

ale pracka fajan tylko zwiazku przyczynowo-skutkowego nie widze

POZDRO

Napisano

Trochę ten podskakujący samochód wygląda jakby wyrastał z tyłka ciężarówki. Perspektywa i trochę wymiary mi nie podchodzą, a tak poza tym to spoko :)

Pozdrawiam

Napisano

Ogólnie bardzo fajnie, ale mam podobne wątpliwości jak Baldack, jakoś tak kontekstu nie czuję.

Napisano

mnie bardziej zaciekawia kwestia "jak"

moze jakis tutorial?

Napisano

Mini bug jest w bocznej szybie przy kierowcy... Ale ogolnie bosko :D Mnie sie tam podoba taki podskakujacy, choc nad radiowozem byloby faktycznie ciekawiej...

No i przydalby sie tutorial :D

Napisano

Nie gadaj, że udało Ci się to wykluczować na czysto?! Bez maski się nie obeszło prawda? Jak patrzę na oryginał i na to niebieskie światło rozlane na drzwiach resorka, to tak średnio do kluczowania to się nadaje...

Ogólnie bardzo fajny teścik...