Napisano 21 Kwiecień 200519 l Aktualnie probuje swoja wlasna stronke zrobic systematycznie bede tu wrzucal linki do postepow.... 1st preloader + menu ( dolne przyciski plugins nieaktywne jeszcze mam pytanie czy ktos wie jak zrobic albo czy ktos ma gotowy skrypt do wywolyania z htmla wlasciwosci ekrany ) http://www.members.lycos.co.uk/kontoobrazkowe/strona/index.html
Napisano 21 Kwiecień 200519 l narazie chyba ładnie :)tylko stronka cos sie dziwnie rusza ale ogolnie pozytywnie , wkurzaja mnie reklamy ,zmien hosta :P (polecam v-serwis.com)
Napisano 21 Kwiecień 200519 l Autor jak stronka bedzie gotowa to wykupie jakies platne konto z nazwa i tam ja wrzuce narazie pomeczymy sie z lycosem... a co dokladnie sie dziwnie rusza
Napisano 22 Kwiecień 200519 l a co dokladnie sie dziwnie rusza mam wrazenie jakby tak lekko poklatkowo się ruszało , nie ma "tej" płynności
Napisano 22 Kwiecień 200519 l Autor zmienilem fr z 12 na 22 powinno byc bez ciec... nie mam pomyslu jak zrobic poszczegolne dzialy tzn ich wyglad bo np po prawej bedzie sie ladowal dzial news a po lewej to co bedzie wybrane z menu update strona ewoluluje narazie obrazki z photoshopa jak przeniose do flasha to tez dam
Napisano 22 Kwiecień 200519 l mam wrazenie jakby tak lekko poklatkowo się ruszało , nie ma "tej" płynności zwiekszyc FPS