Marcin_ps Napisano 21 Kwiecień 2005 Napisano 21 Kwiecień 2005 Aktualnie probuje swoja wlasna stronke zrobic systematycznie bede tu wrzucal linki do postepow.... 1st preloader + menu ( dolne przyciski plugins nieaktywne jeszcze mam pytanie czy ktos wie jak zrobic albo czy ktos ma gotowy skrypt do wywolyania z htmla wlasciwosci ekrany ) http://www.members.lycos.co.uk/kontoobrazkowe/strona/index.html
chveti Napisano 21 Kwiecień 2005 Napisano 21 Kwiecień 2005 narazie chyba ładnie :)tylko stronka cos sie dziwnie rusza ale ogolnie pozytywnie , wkurzaja mnie reklamy ,zmien hosta :P (polecam v-serwis.com)
Marcin_ps Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Napisano 21 Kwiecień 2005 jak stronka bedzie gotowa to wykupie jakies platne konto z nazwa i tam ja wrzuce narazie pomeczymy sie z lycosem... a co dokladnie sie dziwnie rusza
JunioR Napisano 21 Kwiecień 2005 Napisano 21 Kwiecień 2005 bardzo malo narazie, ale dorob bo fajnie sie zapowiada.
chveti Napisano 22 Kwiecień 2005 Napisano 22 Kwiecień 2005 a co dokladnie sie dziwnie rusza mam wrazenie jakby tak lekko poklatkowo się ruszało , nie ma "tej" płynności
Marcin_ps Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Napisano 22 Kwiecień 2005 zmienilem fr z 12 na 22 powinno byc bez ciec... nie mam pomyslu jak zrobic poszczegolne dzialy tzn ich wyglad bo np po prawej bedzie sie ladowal dzial news a po lewej to co bedzie wybrane z menu update strona ewoluluje narazie obrazki z photoshopa jak przeniose do flasha to tez dam
PPK Napisano 22 Kwiecień 2005 Napisano 22 Kwiecień 2005 mam wrazenie jakby tak lekko poklatkowo się ruszało , nie ma "tej" płynności zwiekszyc FPS
Marcin_ps Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Napisano 22 Kwiecień 2005 zwiekszone juz kilka postow wyzej :P
Rekomendowane odpowiedzi