nielot007 Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Witam!! kilkanasci minut temu chcialem dac symmetry i pojawilo sie to(jak na rysunku) nie wiem o co chodzi na innych obiektach mam juz symmetry chcialem dac tutaj i kupa help me!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 dzieje sie tak gdy probuje dac symmetry na przedsekunda odlaczona czescia (detach maski od samochodu) i tez jest ze jak daej detach tej maski to wywala mi maxa pisze zapisac to i wywala :(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dsmaxman Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 pewnie nie uda ci sie tego dokonac za pomoca symmetry (max bedzie ci sie wywalal za kazdym razem); sproboj mirror Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 hmmmm czemu ma mi sie nie udac tego dokonac za pomoca symmetrt?? przeciez zawsze tak robilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 standardowo sprawdz temperature procesora ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dsmaxman Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 czemu? max czasem stroi fochy -> ja raz pracuje nad projektem i mi max siada (blad w scenie?); potem nie moge juz otworzyc zapisanych plikow (uszkodzone!), a gdy powtornie modyfikuje dobry orginal i zapisuje - znowu blad (uszkodzony!) dlatego sprobuj mirror :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi