ZiBi_PL Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 Praca skonczona. moze materialy nie sa rewelacyjne ale taki efekt siedzial mi w glowie i wyszedl tak jak zaplanowalem :-) Robione na/w AMD 1800XP+,nForce2 400, ram 2x256, GF FX5200,WinXP,MAX6,Vray
Marvey Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 ciut za dużo gloslinesa (czy jak to się zwie dałeś na ten stół dobrze że nie ma na tym stole ustalonego co do 1mm porządku tak trzymać
arev Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 co do braku porzadku to popieram, ale te "klamoty" na stole zbyt blisko siebie stoja, przydaloby sie troszke to porozsuwac :D poza tym chyba kul ;) pzdr
mentaller Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 ta doniczka na parapecie za chwilę się przewróci ;-). podobają mi się solniczki
BigBird Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 Mnie tez sie podoba co prawda spodziewalem sie stylu amerykanskich kawiarenek a tu jakis PRLoski :] ale ladny ! Choc kilka malutkich lecz raczej kosmetycznych bledow sie znajdzie ! 1.siedzenie raczej kiczowate i w dodatku jak z marmuru 2.te rzeczy na stole za blisko siebie : gazete kubek i talerz dosun blizej prawej krawedzi stolu 3. material doniczki nie powinien raczej niczego w sobie odbijac A tak to ladnie i poprawnie !
ZiBi_PL Napisano 25 Kwiecień 2005 Autor Napisano 25 Kwiecień 2005 dzieki :-) to chyba pierwsza praca ktora mi sie podoba :-) no i pierwsza w vray. musze przyznac ze ten render jest naprawde dobry. Postaram sie jeszcze naprawic "wady" jakie opisaliscie wczesniej. zmienie lawke. Co do doczniki to jest ona zrobiona z plastiku wiec chyba powinna "delikatnie" odbijac swiatlo. Moze jeszcze wpadnie na stol jakas kanapka ;P ale to dop jak bede mial czas bo teraz szkola :-( i na maxa malo time jest.
bukovsky Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Ja bym w tej scence wprowadził jakieś dziwactwo ;) Po pierwsze żaluzje sprawiają, że na pierwszy rzut oka scenka bardziej kojarzy się z pokojem, po drugie w kawiarniach z reguły są firanki, w każdym razie w tych kawiarniach, które starają się mieć kawiarniany klimat. Może spróbuj wywalić żaluzje, a za oknem dać przechodzących ludzi, albo może niech ktoś oparty o szybe zagląda do środka. W ten sposób coś się zadzieje. Ogólnie jestem ZA :) Pozdrawiam
hkropinski Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 ok, fajna praca ale jedno mi nie pasuje. na stole są odbicia chyba żaluzji ponieważ widać sznurek do ich podwyższania i opuszczania. jeśli to żaluzje to coś jest nie tak bo na oknie występują bardzo gęsto, a na stole cień jest rzadki ( raptem kilka pasków )
ZiBi_PL Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Napisano 2 Lipiec 2005 wow zes odkopal moje stare wypociny. zaluzje maja taki cien bo tak pada slonce (swiatlo) i nic na to nie poradze. ta prace zrobile juz dawno i niepaietam wszystkiego wiec niewiem o co chodzi ? przecierz juz tego niepoprawie ^^
Diesel Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 Wsumie fajny pomysł i dobre wykonanie, tylko doniczka zielona jest troszke żle ustawiona wygląda jak by stała na krawędzi, niezłe tekstury Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi