nielot007 Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Witam!! pierwsz praca jaka zrobilem w lightwave ktorego ucze sie od kilku godzin:D oczywiscie z pomoca tutka pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Alo alo - te juz nie wygladaja tak anemicznie no i dawca raczej nie ma albinizmu :). Popraw temat ;). +4/6 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 nielot -> zmień temat na zgodny z regulaminem WSTYD! Taki starz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radus_Keles Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Jak mają wyglądać nie anemiczne krwinki?? Krwinki na mojej pracy może i są anemiczne (http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=14715&page=2&pp=10) Według mnie nielotowi wyszły bardzo fajne krwinki ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 ooo ekspert od krwinek się odezwał... Co do nielot007 fajne masz te krwinki (wdł.mnie bardzo anemicznie) prawde mówiąc nie wiedziałem, że w lf jest taka moc, myślałem, że on tylko do modelingu a ja tu widze całkim całkim render... Wow ucz się tego lf...chyba sam nawet zaczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Radus_Keles - chlopcze nie zasmiecaj innych watkow swoimi wymiociniami --'. Moze autor sobie tego nie zyczy? Mysl 7 razy, zanim cos zrobisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Radus_Keles --> dzieki :D hmmm przeciez masz wlasny watek?? prosze o usuniecie twojego pic :) misiold--> hehe w lw jest jest i to jeszcze wieksza moc ;P bo on ma "osobne" programy do modelowania w jednym modelujesz i nie mozna zrobic renderu (albo ja nie umiem ;)) i dopiero przechodzisz na drugi i jazda........... dzieki za posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 No ładnie ale jak dla mnie zbyt malo krwisto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 co wy myślice że jak krwinki to dędzie chlapać?? według mnie są dobre tylko troche za mało upakowane zwiększ ich gęstość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Marvey -> mi właśnie o ich ilośc chodziło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Witam ! krwinki mają super materiał i dosyc realistycznie wygladaja, jednak jakbys zrobił je tak aby nie były tak porozmieszczne dosc daleko od siebie, no i troszke wiecej by sie ich przydało(ale to juz czepialstwo) powodzenia w LW. ! P.S ktora wersja programu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 ja taki tutorial do brazila kiedys robiem:))...chyba troche zamale opacity na tych krwinkach i wygladaja niemal jak dropsy:)))przeciolem se renke co by sprawdzic ale niewidze krwinek tylko realflow:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2005 sartr--> hehe:D hcpiter666--> wersja to lightwave 8.0 dzieki i jeszcze raz dzieki (powodzenie sie przyda) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi