Napisano 25 Kwiecień 200519 l Witam!! pierwsz praca jaka zrobilem w lightwave ktorego ucze sie od kilku godzin:D oczywiscie z pomoca tutka pozdro
Napisano 25 Kwiecień 200519 l Alo alo - te juz nie wygladaja tak anemicznie no i dawca raczej nie ma albinizmu :). Popraw temat ;). +4/6 :>
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Jak mają wyglądać nie anemiczne krwinki?? Krwinki na mojej pracy może i są anemiczne (http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=14715&page=2&pp=10) Według mnie nielotowi wyszły bardzo fajne krwinki ;->
Napisano 28 Kwiecień 200519 l ooo ekspert od krwinek się odezwał... Co do nielot007 fajne masz te krwinki (wdł.mnie bardzo anemicznie) prawde mówiąc nie wiedziałem, że w lf jest taka moc, myślałem, że on tylko do modelingu a ja tu widze całkim całkim render... Wow ucz się tego lf...chyba sam nawet zaczne.
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Radus_Keles - chlopcze nie zasmiecaj innych watkow swoimi wymiociniami --'. Moze autor sobie tego nie zyczy? Mysl 7 razy, zanim cos zrobisz...
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Autor Radus_Keles --> dzieki :D hmmm przeciez masz wlasny watek?? prosze o usuniecie twojego pic :) misiold--> hehe w lw jest jest i to jeszcze wieksza moc ;P bo on ma "osobne" programy do modelowania w jednym modelujesz i nie mozna zrobic renderu (albo ja nie umiem ;)) i dopiero przechodzisz na drugi i jazda........... dzieki za posty
Napisano 28 Kwiecień 200519 l co wy myślice że jak krwinki to dędzie chlapać?? według mnie są dobre tylko troche za mało upakowane zwiększ ich gęstość
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Witam ! krwinki mają super materiał i dosyc realistycznie wygladaja, jednak jakbys zrobił je tak aby nie były tak porozmieszczne dosc daleko od siebie, no i troszke wiecej by sie ich przydało(ale to juz czepialstwo) powodzenia w LW. ! P.S ktora wersja programu ?
Napisano 28 Kwiecień 200519 l ja taki tutorial do brazila kiedys robiem:))...chyba troche zamale opacity na tych krwinkach i wygladaja niemal jak dropsy:)))przeciolem se renke co by sprawdzic ale niewidze krwinek tylko realflow:P
Napisano 29 Kwiecień 200519 l Autor sartr--> hehe:D hcpiter666--> wersja to lightwave 8.0 dzieki i jeszcze raz dzieki (powodzenie sie przyda) pozdro