Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!!

pierwsz praca jaka zrobilem w lightwave ktorego ucze sie od kilku godzin:D oczywiscie z pomoca tutka

pozdro

lw1.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Alo alo - te juz nie wygladaja tak anemicznie no i dawca raczej nie ma albinizmu :). Popraw temat ;). +4/6 :>

Napisano

nielot -> zmień temat na zgodny z regulaminem WSTYD! Taki starz!

Napisano

ooo ekspert od krwinek się odezwał...

Co do nielot007 fajne masz te krwinki (wdł.mnie bardzo anemicznie) prawde mówiąc nie wiedziałem, że w lf jest taka moc, myślałem, że on tylko do modelingu a ja tu widze całkim całkim render...

Wow ucz się tego lf...chyba sam nawet zaczne.

Napisano

Radus_Keles - chlopcze nie zasmiecaj innych watkow swoimi wymiociniami --'. Moze autor sobie tego nie zyczy? Mysl 7 razy, zanim cos zrobisz...

Napisano
  • Autor

Radus_Keles --> dzieki :D hmmm przeciez masz wlasny watek?? prosze o usuniecie twojego pic :)

misiold--> hehe w lw jest jest i to jeszcze wieksza moc ;P bo on ma "osobne" programy do modelowania w jednym modelujesz i nie mozna zrobic renderu (albo ja nie umiem ;)) i dopiero przechodzisz na drugi i jazda...........

dzieki za posty

Napisano

co wy myślice że jak krwinki to dędzie chlapać??

według mnie są dobre tylko troche za mało upakowane zwiększ ich gęstość

Napisano

Witam !

krwinki mają super materiał i dosyc realistycznie wygladaja, jednak jakbys zrobił je tak aby nie były tak porozmieszczne dosc daleko od siebie, no

i troszke wiecej by sie ich przydało(ale to juz czepialstwo)

powodzenia w LW. !

P.S ktora wersja programu ?

Napisano

ja taki tutorial do brazila kiedys robiem:))...chyba troche zamale opacity na tych krwinkach i wygladaja niemal jak dropsy:)))przeciolem se renke co by sprawdzic ale niewidze krwinek tylko realflow:P

Napisano
  • Autor

sartr--> hehe:D

hcpiter666--> wersja to lightwave 8.0 dzieki i jeszcze raz dzieki (powodzenie sie przyda)

pozdro

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności