Napisano 29 Kwiecień 200519 l Pracuje nad nim... no nad nią bo nie chce modelować atrybutów mskości... rady?? OSTATNI OBRAZEK TO NAJNOWSZA WERSJA
Napisano 29 Kwiecień 200519 l No sam tułów ładny :D Ale głowa mi nie pasuje, min. oczy - są trochę za duże i jakby wytrzeszczone :P Ale tak to ładnie :D Pozdr i powodzenia w dalszej pracy ;)
Napisano 29 Kwiecień 200519 l Autor no wlasnie gapie sie na te jeamniory i one skubane maja wytrzeszcz :) ale jesli ten ma za duzy... w koncu nie powinien wygladaj jakby ktos go za ogon ciagnal :)
Napisano 29 Kwiecień 200519 l Ta przypatrzyłem mu się jeszcze i chyba pysk ma za nisko i za bardzo w dół idzie... A tak to żadnych bugów nie ma :P Pokażesz siatkę? ;)
Napisano 29 Kwiecień 200519 l Autor pysk obrysowalem ze zdjecia i jeszcze podnioslem, wiec... hmm siateczka.. prosze:
Napisano 29 Kwiecień 200519 l nie no tego jeszcze na forum nei było :D fajny tylko troche klata przypakowana :D chociaz moze nie nie znam sie na jamnikach :D
Napisano 29 Kwiecień 200519 l mam nadzieje że mu jekieś wdzianko (futro) dasz :) to o atrybutach mskości świetne jak na razie dobrze idzie ja na jamnikach sie nie znam (w ogóle nie przepadam za psami) więc ich proporcji nie znam i ci w tym nie pomoge a czy ta siatka na łapach nie za gęsta (w porównaniu z resztą)??
Napisano 29 Kwiecień 200519 l Autor mam nadzieje że mu jekieś wdzianko (futro) dasz :) ... a czy ta siatka na łapach nie za gęsta (w porównaniu z resztą)?? oczywiscie pomysle nad jakims futerkiem :) narazie proby z textura wypadly fatalnie... MOZE JAKIES RADY CO DO TEXTUROWANIA TEGOZ OSOBNIKA??? na lapkach zagescilem siatke i sie wkopalem strasznie... fakt, no ale juz trudno
Napisano 29 Kwiecień 200519 l witam!! nie no fajny :) chyba pierwszy pies na forum!! :) rzeczywiście oczy ma wywalone jakby cos zjadł przyśpieszającego!! moze to jamnik policyjny ?:)) i zauwazułem ze poczatek ogonu przy tułowiu wygląda troche za cieńko ale moze sie tylko tak wydaje na rysunku. Ale tułów rewelacja :)) pozdrawiam
Napisano 30 Kwiecień 200519 l nie no fajny :) chyba pierwszy pies na forum!! :) i tu byś się zdziwił ;] model jak model troszkę bugów jest, ale jak będzie futro to i tak nie ma znaczenia większego.
Napisano 30 Kwiecień 200519 l Autor ale ja blagam o wymienienie tych bugow... po to tutaj on jest i jakies wskazowki co do futra... to nie moze byc zwykle futro, bo on gladkowlosy... a moze shag hair i zrobimy dlugowlosego? nie wiem czy podolam... a gladkowolosy... futro ktore jest plaskie a odstaje gdzieniegdzie - no nawet pomyslu nie mam... pomocy?
Napisano 30 Kwiecień 200519 l Autor oki, poczytalem troszke o metodach na futerko i... moze ktos wie czy lepiej bawic sie shag fur'em (czy tez shag hairem podobno bez roznicy) czy materialem Vray'owskim??
Napisano 1 Maj 200519 l Autor poprawilem lapke, oczka i ogon oraz pysk proby z futrem trwaja ale nie jest dobrze...
Napisano 1 Maj 200519 l Autor te oczy są zbytnio rozstawione na boki przybliz je ...fakt (poporawi sie)
Napisano 1 Maj 200519 l no ladny model, oprocz oczu. i czy leb nie powinien byc troche bardziej pomarszczony miedzy nosem a czolem? natomiast zastanawiam sie jaki kopniety musial byc czlowiek ktory takie cudo wychodowal. przeciez toto sie o wlasny brzuch potyka, dziwadlo takie.
Napisano 1 Maj 200519 l ta dziwadło, jak niemasz takiego psa to sie lepjej niewypowidaj co?? a jak byś poszła do biblioteki i wypożyczyła książke o psach to byś sie dowiedziała że służą do polowania na borsuki i lisy, a lisy mieszkają w norkach i dlatego mają tekie krótkie łapy zresztą ciekawe jak ja bym powiedział że jesteś brzydka a wcale cie nieznał??
Napisano 1 Maj 200519 l Autor Ania C - a jaki kopniety jest czlowiek, ktory toto modeluje, haha to juz poezja :) oczka faktycznie do prpaway i budowa czaszki i oczka i takie "wklesniecie" miedzy oczkami - wiem o tym i mam na uwadze :)
Napisano 1 Maj 200519 l tadzik te wklęśnięcie to zostaw jak chcesz zachować realność, i uszy przesuń do przodu bo wygląda jak by sie wystraszył
Napisano 1 Maj 200519 l Autor to sie pasmatri jak bedzie wygladal z wklesnieciem i bez i wybiore to co lepiehj mi wyglada... a lapki sa obrysowane, moj model takie mial, a poza tym to caly ich urok, ze lapki sa za krotkie... chyba ze "podwyzsz" nie znaczy wydluz a cos innego?
Napisano 1 Maj 200519 l przepraszam za maly off,ale jak mu bedzie na imie temu jamniku? ;) przeciez musi sie jakos nazywac... poza tym to niestety jak wiekszosc nie znam sie na jamnikach,wiec zadnych konkretnych rad nie podam,ale mysle ze moze byc niezle. pozdrawiam
Napisano 1 Maj 200519 l Autor moj pies, na ktrym sie opieralem robiac pysk i ktrego rozbieram na czesci niemalze coby zobaczyc co i jak (nawiasem mowiac moj jest krzyzowka jamnika i ratlera - stad problem z oczami) nazywa sie Czubek, wiec imie tego nie bedzie odbiegalo od ogolnie przyjetych przeze mnie standardow
Napisano 2 Maj 200519 l Autor kolejne poprawki: zsunalem oczka wedle zalecen; proby z futrem narazie widoczne tylko przy okazji rzes (taaaak one maja rzesy); pierwsze wasy... powoli przymiarki do ufutrowywania, ale efekty wciaz mizerne i wciaz prosze o pomoc :)
Napisano 2 Maj 200519 l te oczy to może spróbuj je pomniejszyć, góre i dół zbliż do siebie a rogi oczu zostaw
Napisano 4 Maj 200519 l Autor zapraszam do dzialu Finished Work - tam gosci jamnik w wersji ukonczonej (na razie, bo zapewne jeszcze go rusze) hmmm a teraz bedziemy go animowac... az strach pomyslec...