biglebowsky Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 Może ktoś będzie zainteresowany, w każdym razie informacja nie zaszkodzi: http://www.digart.pl/czytaj.php?id=2973
adek Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 No, wszystko byloby OK gdyby SMS-Express troche mocniej rozreklamowalo go. Deadline: 8 maja czy zle wyczytalem? :(
PPK Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 15 maj chyba .. i tak najciekawsze jest Celem konkursu jest wyłonienie prac w postaci oprogramowania, tlen rzadzi, tlen radzi, tlen nigdy cie nie zdradzi ;]
biglebowsky Napisano 3 Maj 2005 Autor Napisano 3 Maj 2005 To końkurs jest, bez dwuch zdań, ale widywałem większe końkursy, termin nie tragiczny dla młodych, nie mających co robić zdolnych a to do nich jest przeciesz ta impreza skierowana.
Marcin_ps Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 pozno sie dowiedzialem a w weekend mnie nie ma :( wysylac to co zrobilem czy nie ??
bukovsky Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 Nie wysyłaj ;) Te okulary i sroga mina japońskiego samuraja albo innego zapaśnika sumo mnie osobiście troche rażą. Ja bym zdjął te czarne elementy i tak podziałał żeby było bardziej wesoło, bo rozmowy na GG są zwykle wesołe, czyż nie ? :P Pozdro
Drakula Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Marcinps, jak zrobiles takie fajne okragle promienie slonca? :>
Knysha Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Dzisiaj mija dead-line, poza tym trzeba miec ukonczone 18 lat no i wyslac jakis formularz :P
Rekomendowane odpowiedzi