Napisano 2 Maj 200519 l Może ktoś będzie zainteresowany, w każdym razie informacja nie zaszkodzi: http://www.digart.pl/czytaj.php?id=2973
Napisano 2 Maj 200519 l No, wszystko byloby OK gdyby SMS-Express troche mocniej rozreklamowalo go. Deadline: 8 maja czy zle wyczytalem? :(
Napisano 2 Maj 200519 l 15 maj chyba .. i tak najciekawsze jest Celem konkursu jest wyłonienie prac w postaci oprogramowania, tlen rzadzi, tlen radzi, tlen nigdy cie nie zdradzi ;]
Napisano 3 Maj 200519 l Autor To końkurs jest, bez dwuch zdań, ale widywałem większe końkursy, termin nie tragiczny dla młodych, nie mających co robić zdolnych a to do nich jest przeciesz ta impreza skierowana.
Napisano 5 Maj 200519 l pozno sie dowiedzialem a w weekend mnie nie ma :( wysylac to co zrobilem czy nie ??
Napisano 5 Maj 200519 l Nie wysyłaj ;) Te okulary i sroga mina japońskiego samuraja albo innego zapaśnika sumo mnie osobiście troche rażą. Ja bym zdjął te czarne elementy i tak podziałał żeby było bardziej wesoło, bo rozmowy na GG są zwykle wesołe, czyż nie ? :P Pozdro
Napisano 8 Maj 200519 l Dzisiaj mija dead-line, poza tym trzeba miec ukonczone 18 lat no i wyslac jakis formularz :P