Cug Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 macie moze pomysl czemu drzwi nie wycinaja w scianach otworow??
Marcin Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 dla mnie system scian , drzwi i okien w maxie to pomylka ;] kilka razy Quick slice w edit poly i masz dziure na drzwi ...
Cug Napisano 2 Maj 2005 Autor Napisano 2 Maj 2005 cale zycie tak robie ale dzis chcialem sprobowac cos nowego:[ jest moze jednak ktos kto uzywa scian i mi powie jak to sie robi
AGmakonts Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 powiem tak ja kiedyś się tym bawiłem i doszedłem do wniosku że to czasem działą czasem nie i jeszcze nie obczaiłem czemu
Cug Napisano 2 Maj 2005 Autor Napisano 2 Maj 2005 mi tez sie tak wydaje ale mam nadzieje ze jest w tym jakas logika narazie dla mnie nieprzenikniona:]
Cug Napisano 5 Maj 2005 Autor Napisano 5 Maj 2005 musi byc na tym forum ktos kto sie zna na uzywaniu scian!!!!!!!!!! niech mi szybko pomoze!!!!!!!!!!!!!
AGmakonts Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 a nie szybciej booleanem bedzie niż czekac aż ktoś odpowie?? Jeśli dziura jest prosta to śmiało booleanem
Tores Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 dlatego wam okna i drzwi nie wychodzą bo gdy je wstawiacie nie trafiacie pierwszym punktem na linię ściany. Nie można zaczynać wstawiania tych elementów klikając obok ściany bo program nie może skumać o którą ścianę chodzi. Ja pracuję na maxie 6 i nie mam z tym żadnego problemu.
Rekomendowane odpowiedzi