Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

takie prościuchne pytanie: czy max5 pojdzie tak normalnie pod win 98, bo wgrywam pod te windowsy i mi wyskakuje blad....hehe,ale jak nie to juz przygotowalem sobie xp\'eki......[rotfl]

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tylko pod 2000 i XP, mi sie wywalał na 98,98se i Me

Napisano
  • Autor

no tobardzo dobrze,heheeee! :D, w ten weekend formacik[rotfl2], mam nadzieje ze teraz bedzie mniej mi wywalalo maxa do wina.......

Napisano

Panie anonimowy - to chyba nie masz maxa 5 ale 4, bo 5 sie wywala przy starcie na 98 i 98se

Napisano

3ds max 5 dziala w Windows 98. Ale radze XP albo 2000, znacznie wieksza stabilnosc.

Napisano

Dziwne, ja gdzies czytalem ze nie dziala.

Napisano
  • Autor

moze jakiś duperel trzeba dograc zeby dzialalo........bo mnie normalnie wywala albo Discreet coś te oryginały jakoś dziwnie ponagrywał z błędami...[rotfl2]

Napisano

Hi,

a moze to tak jak z VIZ 4 pod WninNT ....jest kompatybilny ale przez Autodesk oficjalnie nie jest wspierany, polecany

Napisano
Originally posted by Sharp

no tobardzo dobrze,heheeee! :D, w ten weekend formacik[rotfl2], mam nadzieje ze teraz bedzie mniej mi wywalalo maxa do wina.......

Formacika nie trzeba. Jeśli masz miejsce na dysku i dwie partycje to instaluj 2000 na drugą i po kłopocie.Ja tak zrobiłem i wszystko działa spoko. A win98 używam nadal jeśli chcę coś zainstaować, a nie wiem czy mi się przyda.W ten sposób nie zaśmiecam win2k, bo w rejestrze zawsze coś zostanie.[piwo]

Napisano

Ja mam winde 98 se i amxa od pirata w wersji 5

na 2 płytach (jedna instalka a 2 pliki dodatkowe)

i wszystko ladnie chodzi

tylko niestety czasem siada grafika(m.in menu pod prawym się niw wyświetla) i czasem tez max znika, a pojawia się pulpit i muszę całość wgrywać do nowa

ale mimo wszystko max5 pod 98 działa

Napisano

ja osobiście pod Maxa (4.2) uważam tylko win2000 natomiast moja kobieta ma maxa5 pod win98SE i chodzi rewelacyjnie, że tak powiem (o ile windows może hcodzić rewelacyjnie :D ) pozdrowionka

Napisano

Ja się przerzuciłem na 2000 po tym jak max ( w 98 ) zaczął mi bez słowa przeprosin:D wychodzić na pulpit ( czy znikał, jak kto woli ). Najczęściej w momencie gdy naciskałem save.[killer]

Napisano
  • Autor

chcialem podzielic na partycje ale stwierdzilem ze mam za maly dysk...15Gb jak dle mnie to za malo...wole wgrac na czysciutki dysc swizego xp\'ka i maxa zeby wszystko jak najszybciej chodzilo

Napisano

Mi max zaczął wywalać się po dwuch tygodniach działania pod win98se. Jak zainstalowałem go pod w2k działa mi bez żadnych niespodzianek jużprawie rok. W robocie mam maxa pod xp i czasami sięwywala ale to wina śmietnika w rejestrach i dostępu zbyt wielu osub do \"mojego\" kompa.[killer]

Ogulnie nie polecam maxa pod czymśinnym niż w2k albo xp, bo win9x ma w inny sposób rozwiązane zarządzanie grafiką i max po jakimś czasie zacznie się walić a po jakim to zalerzy od szczęśćia i ilości instalowanych i odinstalowywanych programów.