Napisano 4 Maj 200519 l Skądinąd znany Land Rover Freelander. Moja pierwsza próba zrobienia samochodu w 3D. W kolejce czekają inne pojazdy. Siatki nawet zaczęte, ale ta chyba najbardziej zaawansowana. Może jutro z pracy podeślę WIP'A lowpoly postaci i kawałka mapki do gry. Śpijcie dobrze :) Pozdro
Napisano 4 Maj 200519 l Model jak narazie spoko. Troszke nadkole skrzywione przednie. Zobaczymy co dalej narazie ci niezle idzie szczegolnie ze to 1 model. Milej zabawy z autkiem.
Napisano 4 Maj 200519 l Jak narazie bardzo łądnie, małe pytanko czy to jest samochód z tutoriala na stronie Evermotion bo widze charakterystyczne cechy twojegom odelu identyczne jak tam :) Pozdro
Napisano 4 Maj 200519 l Autor Hej, zacząłem z tutoriala, tzn. maska oraz kawałek boku oraz niewielki fragment góry pochodzą z tutoriala. Reszta jest moja. Przód jest od nowszego Land Rovera, z boku pod drzwiami jest wystający próg itd. Zamierzam zrobić trochę inny model z wnętrzem. Pozdro
Napisano 4 Maj 200519 l Autor A tak serio to wystarczy zerknąć na zdjęcie i widać, że dach oryginalnego Freelandera też jest taki wygięty :) Na razie cieniowanie jest jeszcze nie takie jak powinno i może zbyt mocno to widać. TO na razie początek pracy. Wizyta u kosmetyczki będzie na końcu :D Pozdrawiam :)
Napisano 4 Maj 200519 l Autor Już wiem o jaką falkę chodzi. Jest wybrzuszenie w miejscu gdzie będzie styk z drugim oknem. Faktycznie :) Dzięki chłopaki. Gdyby nie wy, do produkcji poszedłby zje.... FreeLander ;) ;P
Napisano 4 Maj 200519 l bukovsky -> zmień temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43, zapozna się z nim
Napisano 4 Maj 200519 l Autor Tylko jak to zrobić ? Szukam w narzędziach wątku i albo nie widzę, albo nie mogę. Z góry dzięki za pomoc. Greetings