Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Skądinąd znany Land Rover Freelander.

Moja pierwsza próba zrobienia samochodu w 3D. W kolejce czekają inne pojazdy. Siatki nawet zaczęte, ale ta chyba najbardziej zaawansowana.

Może jutro z pracy podeślę WIP'A lowpoly postaci i kawałka mapki do gry.

Śpijcie dobrze :)

Pozdro

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Model jak narazie spoko. Troszke nadkole skrzywione przednie.

Zobaczymy co dalej narazie ci niezle idzie szczegolnie ze to 1 model.

Milej zabawy z autkiem.

Napisano

Jak narazie bardzo łądnie, małe pytanko czy to jest samochód z tutoriala na stronie Evermotion bo widze charakterystyczne cechy twojegom odelu identyczne jak tam :) Pozdro

Napisano
  • Autor

Hej,

zacząłem z tutoriala, tzn. maska oraz kawałek boku oraz niewielki fragment góry pochodzą z tutoriala. Reszta jest moja. Przód jest od nowszego Land Rovera, z boku pod drzwiami jest wystający próg itd. Zamierzam zrobić trochę inny model z wnętrzem.

Pozdro

Napisano
  • Autor

A tak serio to wystarczy zerknąć na zdjęcie i widać, że dach oryginalnego Freelandera też jest taki wygięty :) Na razie cieniowanie jest jeszcze nie takie jak powinno i może zbyt mocno to widać. TO na razie początek pracy. Wizyta u kosmetyczki będzie na końcu :D

Pozdrawiam :)

Napisano
  • Autor

Już wiem o jaką falkę chodzi. Jest wybrzuszenie w miejscu gdzie będzie styk z drugim oknem. Faktycznie :)

Dzięki chłopaki. Gdyby nie wy, do produkcji poszedłby zje.... FreeLander ;)

;P

Napisano
  • Autor

Tylko jak to zrobić ? Szukam w narzędziach wątku i albo nie widzę, albo nie mogę.

Z góry dzięki za pomoc.

Greetings