saladynsan Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 moja pierwsza zabawa z animacja człowiek...animacja nie jest skończona ale ten fragment mogę pokazać....zmienią się na pewno jeszcze postacie no i trochę sam ich animacja. http://www.gim14.szczecin.pl/abada/abadaportal/mabo/winda.mpg pozdr.
xeav Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 scena kojarzy mi się z jakąś dobrą grą, w samej animacji nie ma większych błędów
Marvey Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 większych może nie ma ale nie podobają mi się dwa pierwsze ciosy wyglądaja b sztucznie
slayer2004 Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 animacja człowieka może i dobra, ale nie podoba mi się samo ustawienie kamery .
snakeq Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 Hmmm... Moim zdaniem to ruchy postaci strasznie mechaniczne, kamera ustawiona dość dziwnie, może ją umieścić "przed" tymi postaciami. 3mam kciuki
kurt_hectic Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 ustawienie kamery , wlasnie jest fajne. a co do anim. , slaba dosc, ale ogolnie moze byc.
Rekomendowane odpowiedzi