Gość Covenant Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 Predator został ukończony. Mam swoją własną technikę postworku. Otóż modeluje w Cinema 4D, renderuje w Bryce 5, a światła dodaje w Universe Image Creator. Dziwne? Ale z tą techniką powoli kończe i zabieram się za Maya 6.
Baldack Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 brrr...az sie boje spytac jak jesz sniadanie:P a predatorek niczego sobie(jego tez sie boje) Heheh.... no tylko texture dloni popraw:P
Marvey Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 na rencach sie nie popisałeś nie pasują do reszty ale niezła mieszanka a jak jesz śniadanie?? :)
JunioR Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 Z tego co ja widze to spoko modelik ! ale jakbys dal jakies otoczenie, moze lekko jasniej by bylo widac wiecej szczegołów.
PablitO Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 Hmmmmm faktycznie zakrecona technika ..... mam nadzieje ze uda ci sie z Maya .... ja naogladalem sie 10GB materialow filmowych i stwierdzilem ze program jest "matka wszystkich 3D" ... pociaga to jednak za soba wytrwalosci w nauce tego "kombajnu". Szkoda ze mam tak malo czasu bo tez chetnie przesiadlbym sie na Maya ..... POWODZENIA !!!!! Pozdrowionka
przepity Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 hmm jeszcze nikt nie napisal zebys zmienil temat na zgodny z regulaminem... dziwne :) co do modelu to te rece cos nie teges, juz nie bede mowil o teksturze ale sam sposob w jaki ma wygieta lewa reke jest malo naturalny
KLICEK Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 bo model jest fajny dlatego jeszcze nikt tego nie napisal, ale juz za chwile na stowe ktos to zrobi ;) model ok texturki tez ok :)
Leru Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 Covenant -> zmień temat na zgodny z regulaminem i zapoznaj się z nim http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 KLICEK -> mogłeś się założyć ;)
Bacry Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 A tak poza konkursem to czemu crusader a nie predator? i możesz pokazać wire?
Baldack Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 predator= drapierznik crusade= krucjata...(tak nazwalem swoja prierwsza postac z komixu) wiec chyba jasne:P aaa...Alien VS Predator kicha:P
Rekomendowane odpowiedzi