Napisano 10 Maj 200519 l Cóż ... mój biedy kuzyn się żeni. To jest koncept pod obrazek olejny dla szczęśliwej pary:]. Prosze o konstruktywną krytyke ......:)
Napisano 10 Maj 200519 l te oczy.. srasznie straszne :) az sie boje sam. moze by je bardziej 'ludzkie' zrobic :P
Napisano 10 Maj 200519 l wypas mi sie klimat bardzo podoba! moze ja bym sobie go nad lozkiem w sypialni nie powiesil ale i tak bardzo mi sie podoba to taki nie tuzinkowy prezent bedzie ps. a Ty to wogole lubisz tego swojego kuzyna? :D
Napisano 10 Maj 200519 l Hmm.. nie chciałbym takiego czegoś dostać na prezent ślubny, zwłaszcza w oleju ;) Piekielne oczyska, brr.. Aż ciarki przechodzą.
Napisano 11 Maj 200519 l te ptaszki mają dziurki od nosa na niemal caały dziub hehe :) kolorki fajne takie...tutaj róż ładnie wyexponowałeś..mogłbyś jednak to lepiej troche dopracować:]
Napisano 12 Maj 200519 l Autor te oczy.. srasznie straszne :) az sie boje sam. moze by je bardziej 'ludzkie' zrobic :P Czy te oczy moga kłamać ....? Chodziło o dziką namiętność... ;) Dodałem obrazek z bardziej "ludzkim "okem.;)
Napisano 12 Maj 200519 l Autor wypas mi sie klimat bardzo podoba! moze ja bym sobie go nad lozkiem w sypialni nie powiesil ale i tak bardzo mi sie podoba to taki nie tuzinkowy prezent bedzie ps. a Ty to wogole lubisz tego swojego kuzyna? :D Z tą sypialnią to masz racje, włsnie tam powinien wisieć + złota owalna rama , tak to może być to :D. Dzięki za inspiracje ....:)