Napisano 11 Maj 200519 l Czy ktoś wie co może być przyczyną restartowania kompa? Robi to kiedy chce i bez ostrzeżenia. Zaczeło sie kiedy podłączyłem do internetu. Skanowałem dysk najnowszymi antywirusami - jest już czysty, i dalej nie pomaga. Czasem przez cały dzień zrestartuje sie tylko raz a czasem 3 razy na godzine. Z góry dzieki...
Napisano 11 Maj 200519 l morzesz mieć walnięty RAM, sciagnij sobie jakiś programik do testowania RAM-u, np. ze strony CHIP-a
Napisano 11 Maj 200519 l to wina sterowników do modemu ! ja miałem tak z SDI firmy HIS .... znalazłem na stronie microsoftu łatke do właśnie tego modemu i problemu nie było :)
Napisano 11 Maj 200519 l Sprawdź nie tylko czy nie masz wirusów, ale i robaków i spyware/adware. Możliwe też, że coś Ci się przegrzewa, np. pamięć lub procesor. Pozdrawiam
Napisano 11 Maj 200519 l Mam dokładnie to samo i jest to wina płyty głównej. Jest to jej wrodzona wada i zastanawiam się nad przesiadką na athlona 64. Aktualnie mam p4 2.8 Ghz z pechową płyta Abit vt 7 (nie polecam)
Napisano 11 Maj 200519 l Autor ja mam athlona 64 3000+, ale restartuje od czasu jak mam neta, Zmniejszyłem priorytety emule'a i kazy na minimum i na razie jest spokój chociaż restartował mi sie nawet jak nie miałem włączonych tych programów. Komputer to kosmiczne urządzenie i nigdy go nie zrozumiem...