sauax Napisano 11 Maj 2005 Napisano 11 Maj 2005 mam animke w CAT na jednej warstwie abs..i na MOTION jakis chod i teraz chod jest zapetlony w nieskonczonsc a moja animka ma klatki od 0-40 ..jezeli robie przejscie pomiedzy warstwami w klatkach np 100 to oczywiscie anika z mojej warstwy sie nie wlacza bo obejmuje tylko klatki 0-40. Wiec jak ustawic w mojej animce taki sam tryb loop zeby powtarzala sie all the time. W Curve Editor musialbym ustawiac Loop dla kazdego obiektu a tego nie chce..jest jakis inny sposob?pozdrufki
SUPER_OkO Napisano 11 Maj 2005 Napisano 11 Maj 2005 najprostrzy sposob ,..to zaznacz sobie cala postac...zaznacz wszystkie klatki i skopiuj je do klatki 100 za pomoca myszki i klawisza shift..
sauax Napisano 11 Maj 2005 Autor Napisano 11 Maj 2005 ale wlasnie chodzi o to ze nie chce tego robic.. chce cos takiego jakbym wlaczyl taki zapetlony cycle dla tych 40 klatek zeby sie powtarzaly przez caly czas. cos takiego jak w Curve Editor..tylko ze dziala to dla jednego obiektu..a jezeli chcialbym dla wszystkich?
Rekomendowane odpowiedzi