Loozack Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 Witam, czy ktoś się może wybiera na tą impreze ? odbędzie się ona 18 czerwca 2005 w Łódzkiej hali sportowej, muszę przyznać, że bardzo się na nią napaliłem (chociaż na dyskotekach w życiu byłem "aż" 3 razy), a to ze względu na skład DJów: The Thrillseekers oraz Ernesto vs Bastian O.O do końca maja bilety kosztują 29zł (przedsprzedaż), później jest już trochę gorzej ;) z resztą najlepiej zajrzeć na oficjalną stronę eventu i samemu dowiedzieć się szczegółów: http://www.summerwithfreeyourmind.info/ polecam również ten adres: http://feelfreedom.net/ fajnie by było, gdyby zjawiła się tam delegacja Max3d.pl, zawsze można by trochę podyskutować w przerwie między lotami na parkiecie ;) pozdrawiam
Phantom Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 przyznaj sie loozaczq ze potrzebujesz raczej obstawy w postaci bysiorow z max3d.pl .. a nie jakimis wysokimi pobudkami sie zaslaniash :P cheers...
Loozack Napisano 12 Maj 2005 Autor Napisano 12 Maj 2005 no doooobra, przejżałeś mnie :P P.S. nikt tu nie lubi trance'u na tym forum czy co ? :(
tobi_k Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 Ja bym się chętnie wybrał, ale to troche daleko, a samochodu brak:(
Phantom Napisano 17 Maj 2005 Napisano 17 Maj 2005 loozaczq teraz jest masa imprez niedlugo w sopocie The Chemical Brothers...na ktorey mam zamiar sie przejechac...i gdzies widziaUem reklamowke Heinekken Music...z Faithless Snoop D&D i jesio innymi :) jest w czym wybierac :P Trance SUX ...Progressive Rox :P cheers...
Loozack Napisano 17 Maj 2005 Autor Napisano 17 Maj 2005 ja ci dam Trance sux :P do Sopotu mam troszku daleko, więc poczekam aż "chemiczni bracia" i Faithless zagoszczą w Łodzi 8) pozdrawiam
Phantom Napisano 18 Maj 2005 Napisano 18 Maj 2005 lol...chyba predzej w lokalnym pubie zagosci jedna z ich plyt :P cheers...
Gość Spiryt Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 Buah widze Loozack ze sie wzioles do roboty :P Pomysle nad koszulka dla Ciebie za to :P
Rekomendowane odpowiedzi