Zawisza Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 Poprostu zrobiłem scenke i czekam na wasze oceny i porady.
3dsmaxman Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 moja ocena: * meble calkiem calkiem * gole sciany - przydalyby sie jakies malunki w ramkach * troche za ostre swiatlo pada ogolnie ok :)
ZiBi_PL Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 ale czy meble nie powinny choc dawac delikatnego cienia ?? za oknem wybuchla bomba i pada swiatelko do srodka ale MINIMALNY cien jescze by sie przydal :-) ps. Troszke pusto i tak przestrzennie :D
Zawisza Napisano 12 Maj 2005 Autor Napisano 12 Maj 2005 Może pusto ale to jeszcze nie koniec tej pracy a jeżeli ktoś ma pomysł na światło to przydało by sie zdjecie z ustawionymi parametrami.
JunioR Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 Dodaj szafki, półki, zmien textury i oswietlenie bo za bardzo razi w niektorych miejscach.
siwy Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 Bardzo słabe. Żadnych cieni. Jeżeli światło z okna jest takie jasne, to reszta pokoju powinna być ciemniejsza. Wnętrze wygląda jakby było oświetlone światłem sztucznym ale bez cieni. Meble słabe, stolik z pancerną szybą. Pokój pusty jak bunkier, bez klimatu, monumentalne okno i pospolite deski na podłodze. Ale że to wip to ok. Pracuj dalej. Proponuje narysować wcześniej projekcik tego wnętrza (ustawienie mebli, kolory ściany), będzie łatwiej. Powodzenia
GRiPi Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 w sumie mialbym do powiedzenia to co wyzej wspomnial siwy :) a co do designu mebli - czasem zastanow sie nad ich forma uzytkowa, komfortem. sam zreszta powiedz - czy chcialbys siedziec na takiej sofie??
Rekomendowane odpowiedzi