Napisano 26 Maj 200321 l Autor difuse= R - 245 G - 255 B - 255 reflect= R - 20 G - 20 B - 20 i wszystko jasne :)
Napisano 26 Maj 200321 l Dzieki, bardzo ladne, moze zrob taki wiekszy tutorial o materialach w VRayu? Szklo, porcelana, lakiery samochodowe itp... To byloby naprawde przydatne i nie trzeba by szukac po forum, wszystko w jednym miejscu.
Napisano 26 Maj 200321 l Autor oki - ale to za tydzien w poniedziak zawiesze :) na razie jak macie jakis palacy problem bede rozwiazywal online :)
Napisano 28 Maj 200321 l czekam z niecierpliwością ps szczególnie lakiery samochodowe mnie interesują i jak bedziesz pisał to napisz też jak w nich kolory zmieniać [piwo]
Napisano 30 Maj 200321 l moze by tak poprzyklajac te tematy zeby byly caly czas widoczne ? Mysle ze wielu sie przydadza ,szkodaby bylo zeby po jakims czasie znalazly sie na ktorejs tam stronie dzialu :)
Napisano 13 Czerwiec 200321 l super ! dziekuje za tutorial !! [wow] [piwo] i powiescie to to tal zeby zawsze bylo na wierzchu :) bo sie zgubi :( a tego niechcemy :) jescze taz stokrotne dzieki !!
Napisano 13 Czerwiec 200321 l no no no ... PENdzel ... pięknie ... musimy się zgadać i naprawdę zmotować jeden tutorial do działu tutoriali o V-Ray\'u ... :)
Napisano 8 Październik 200321 l Witaj Próbowałem zrobić twoj turtorial niestety nie wyszedł mi. Dopiero zaczynam przygode z v-rayem i nie wiem jak zrobic ten tutrorial. Nie wiem od czego zacząć, jakiego swiatła uzyc jak je ustawic oraz jakie powinny byc jego parametry oraz jakie parametry v-raya. Po zrenderawaniu mój dzbanek nie przypomina porcelanowego.Prosze pomóż. Chciałbym sie nauczyc posługiwać V-rayem ale nie mam żadnych turtoriali.Byłem na www.evermotion.org ale tam tylko same turtoriale w avi a ja potrzebuje czegos do poczytania aby poznać te wszystkie opcje w V-rayu i wiedziec do czego służą.Prosze jesli masz jakieś pomoce prześlij mi je na maila: [email protected] Pozdrawiam
Napisano 8 Październik 200321 l A od czego masz helpa? Help + tutoriale z evermotion = wszystko czego Ci trzeba
Napisano 8 Październik 200321 l Dzięki Szkoda tylko ze ten help jest po angielsku :) ale spróbuje się z nim zmierzyć Pozdrawiam