Napisano 24 Listopad 200519 l Autor Prawidlowo. ;) Ale jak na wstepny pomysl przystalo, ma duzo niedorobek. :) Poza tym materialy samplingiem nie grzesza. ;)
Napisano 24 Listopad 200519 l zastanawia mnie jakie studio zrobiłeś bo chrom jest fajny, chyba że to przypadek :D
Napisano 24 Listopad 200519 l Autor Dam ci ustawienie swiatel itp. na gg, ale to za parenascie/paredziesiat minut dopiero. :) I to nie jest przypadek. :)
Napisano 24 Listopad 200519 l zmniejsz saturation dla kolorowych przycisków bo dziwnie to wygląda - model ładny ale co do rendera to daje wiele do życzenia :P
Napisano 24 Listopad 200519 l Autor Ja nie wiem co wy chcecie. ;) Mnie sie bardzo podoba. :D Rozjasnie i troche pokombinuje jeszcze. :) Kolorowe przyciski, fakt, pupowato wyszly, ale ja naprawie. ;)
Napisano 24 Listopad 200519 l no przyciski troche za bardzo sie w oczy rzucaja...ale co do modelu to zadam pytanie....jak ty to robisz?:D
Napisano 24 Listopad 200519 l to ze masz tak piekny model...wszytko prosciutko ...poprostu piekny modeling i tyle co tu duzo gadac:)
Napisano 11 Grudzień 200519 l hmm jak zrobic taka siateczke? jest do tego jakis tutorialek? wogole nie wiem jak to jest mozliwe zeby z takiej prostej siateczki wyszly takie ladne zaokraglenia. pomoz mi ktos?