Ajgor Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 Sciagnalem i zainstalowalem Powerextrude, o ktorym wzmianka jest na glownej stronie Adka. Niestety przy kazdej probie uzycia plugin sie wysypuje i otwiera sie okno Scripteditora, w ktorym zamiast normalnego skryptu sa jakies krzaki. Skrypt nie ma rozszerzerzenia \"ms\" tylko \"mse\". Co jest na rzeczy?
nosal Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 u mnie wcale nie chcial sie odpalic kto podpowie jak go wlaczyc ???
Eko Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 Instaluje sie calkiem prosto: Plik MvH Tools-powerExtrude_Functions.mse do katalogu max\\stdplugs\\stdscripts Plik MvH Tools-PowerExtrude.mcr do katalogu max\\ui\\macroscripts Pozniej w customize user interfece trzeba przypisac klawisz skrotu, albo mozna wstawic funkcje do quada
Ajgor Napisano 28 Maj 2003 Autor Napisano 28 Maj 2003 I ja wlasnie tak zrobilem. mam w quadzie. Ale nie chce zadzialac bo mi wyskakuje blad. W ogole skrypt nie jest tekstowy tylko jakies krzaki.
Eko Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 hmmm..... moze masz zla wersje maxa. O ile sie nie myle to jest on przeznaczony dla wersji 5.1
Ajgor Napisano 28 Maj 2003 Autor Napisano 28 Maj 2003 Aaaa... Ja mam 5.0. Trzeba doinstalowac upgrada...
KaTrzy Napisano 31 Maj 2003 Napisano 31 Maj 2003 ja mam 5.1 i PowerE... chodzi :) swietna sprawa Pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi