Solaker Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 Witam :) Poniżej prezentuję mój pierwszy szerszy projekt. Grafiką 3d zajmuję się od tegorocznej wielkanocy, więc w tej dziedzinie jeszcze raczkuję. Krytyka (szczególnie kostuktywna ;) ) mile widziana.
NEHRU Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 Przede wszytkim oświetlenie ! wyobraź sobie światło z kominka i lekką poswiate z zewnątrz od ksieżyca powiedzmy... to zobaczysz o co mi chodzi... nad tym głównie popracój... modeling no też sporo by tu opowidać... przede wszytkim kominek kiepsko wymodelowany... tekstury też średnio-kiepskie... pozatym cienie, zauważ że cienie dziwnie padają szczególnie to widać za kominkiem... pozatym zmiękcz je troszke :) ale jak na początek nawet nawet :) nie odbież tego źle ale taka krytyka naprawde pomaga :)
Gość AcidBoyXL Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 a mi sie podoba... zmienil bym te nogi od krzesla bo wygladaja jak buteki poz[piwo]dro
skovron Napisano 6 Czerwiec 2003 Napisano 6 Czerwiec 2003 lubie takie klimaty, podoba mi sie, ale rzeczywiscie zrob cos z tymi cieniami i popraw te cegly tworzace kominek :)
Rekomendowane odpowiedzi