SansSerif Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 Często nie doładowywuje mi się zawartość stron www, zarówno w IE jak i w mozilla. Albo inaczej, strony nie ładuja mi się do końca. To przyczyna systemowa (xp pro sp1), sprzętowa czy wina providera?
David14 Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 zainstaluj se SP2 jak chcesz to zapodam linka, a wina może być serwerów na jakich stoją strony, ale jeśli jest to onet czy max3d to coś w ustawieniach będziesz miał pokopane
dirty Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 jak uzywasz proxy to wylacz, jak nie uzywasz to wlacz np. dla telekomuny w3cache.tpnet.pl port: 8080 lub w3cache.icm.edu.pl port 8080 dla reszty (nie wiem czy to poprawne adresy bo nie korzystam z proxy) przeskanuj spybotem, adawarem pobaw sie ustawieniami firewalla, moze jakis proces jest blokowany lub zadzwon do providera ;)
SansSerif Napisano 14 Maj 2005 Autor Napisano 14 Maj 2005 Mam net przez kablówkę, na dodatek przepuszczam go przez router a proxy mam narzucone chyba odgórnie przez providera. Gdzieś kiedyś dawno temu (nie pamiętam gdzie i co dokładnie :)) czytałem że może być to równiez wina wina tzn windy ;) edit: to nie są blokowane procesy tylko urywa się transfer danej strony, np. przeglądam max3d albo sklep.benchamark.pl albo tak jak teraz wprowadzam dane do pewnego cms`a i strona ładuje sie np w 90%.
Marvey Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 heh mam to samo (na neostradzie i bez proxy) jakiego masz firewala??
Rekomendowane odpowiedzi